Stukadoren
Stukadoren
W van der Veer Stukadoren in
Herten
[Terug naar plaats Herten]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Categorien *
Saus en behangklaar stucen
Sierwerk
Spackspuitwerk
Latex spuiten
Buitenstucwerk
Gipslijst en ornament
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VW van der Veer Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

W van der Veer Stukadoren
Solvayweg 10
6049CP Herten

tel: 0475-461596

Extra informatie

Welkom bij W van der Veer Stukadoren    
Woonkamer, hal, badkamer, keuken of zakelijke omgeving, de stijlvolle wanden van Stucadoorsbedrijf W. van der Veer geven karakter aan uw ruimte. Wij bieden een keur aan wandafwerkingen zoals natuurlijke leem, tadelakt, frescolori kalkpleister, betonlook, pandomo, Italiaanse stuctechnieken en metaaleffecten. Of u nu kiest voor design, modern, klassiek, landelijk of romantisch, Stucadoorsbedrijf W. van der Veer heeft de kennis en vakmanschap in huis. De enorme ervaring en kennis van materialen maakt het team van Van der Veer uniek. 
 
Met bijna 60 jaar kennis en ervaring in oude en nieuwe stuctechnieken is het, in 1953 opgerichte bedrijf, uitgegroeid tot een geavanceerd decoratief stucadoorsbedrijf. Wij staan voor vakmanschap, creativiteit, passie voor ambacht, materiaal, kleur en inspiratie op maat. 
In onze showroom en innovatief stalenatelier geven wij u een gedegen advies en een goed beeld van hoe kleur en materiaal in uw ruimte het best tot hun recht komen. 
Laat u nu inspireren door onze referenties of neem contact met ons op voor een bezoek aan de showroom.  
 
Stucwerk 
 
W van der Veer Stukadoren beheerst een ongekend aantal stuctechnieken. Dit is een van de manieren waarop wij ons graag willen onderscheiden van andere stucadoorsbedrijven. 
 
Bekijk de technieken waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Heeft u andere wensen die u niet kunt terugvinden op onze website? Neem dan contact met ons op.