Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Holten
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Overijssel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacyOverzicht stukadoren in Holten

Spakman Holten Stukadoren
Beusebergerweg 51
7451NG Holten

Extra informatie:
Voor Stukadorenwerk van zowel nieuwbouw, renovatie en restauratie bent u hier aan het goede adres. Onze werkzaamheden bestaan zowel uit kleine als grote projecten. Wij werken voor particulieren en in onderaanneming. Leuk om te weten: Voor woningen van 2 jaar of ouder, is het 6% BTW tarief van toepassing. Indicatie van de .......
De Bouwmeester
Reilinksweg 47
7451CP Holten

Stukadoren in buurt van Holten

Bouwhuis Stukadoren
Laarveldsweg 7
7481VR Haaksbergen

Extra informatie:
Wij verzorgen het totale pakket aan stucadoorswerkzaamheden in zowel nieuwbouw , renovatie en kleine verbouwingen. U kunt met mij een afspraak maken over de uit te voeren werkzaamheden en meteen een offerte krijgen zodat u precies weet wat u kwijt bent en geen gezeur achteraf heeft. Voor aannemers zijn we bezig maar vooral ook voor .......
Rijssen Stukadoren
Kalanderstraat 19
7461JL Rijssen

Extra informatie:
Welkom bij Rijssen Stukadoren, bij ons kunt u terecht voor een complete afbouw verzorging. Wij kunnen u onder andere voorzien van sierpleisters, stucwerk en andere wandafwerking! Neem een kijkje op de werkzaamheden pagina voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we dit uiteraard graag! We kunnen u voorzien van een passend voorstel voor al uw afbouw wensen.
Stucco Stukadoren
Handelsweg 11/07
7442CM Nijverdal

Extra informatie:
Stucco Stukadoren in Nijverdal verzorgt met name sierpleisters, gipsspuitwerk, spackspuitwerk, schuurwerk, glad pleisterwerk, lijstwerk en ornamenten. Bij huizen ouder dan 2 jaar kunnen wij stucadoorswerk leveren met 6 % BTW!
Westerbeek Stukadoren
Wouwermanstraat 8
7412TK Deventer
Ooink Stukadoren
van Speijkstraat 29
7482BM Haaksbergen
Paul Gelen Stucadoors
van Eedenstraat 27
7471ZP Goor


Plaatsen in omgeving van Holten

Hellendoorn (2 stukadoren)
Nijverdal (3 stukadoren)
Rijssen (5 stukadoren)Bent u een stukadoor uit Holten of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Holten staan momenteel 2 stukadoren vermeld.