Stukadoren
Stukadoren
Lanting Stukadoren in
Almere
[Terug naar plaats Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VLanting Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Lanting Stukadoren
Amersfoortweg 7
1324PE Almere

tel: 06-51449546

Extra informatie

Lanting Stukadoren is een vertrouwd adres voor al uw Stukadorenwerkzaamheden.   
Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan stucwerk, plafondafwerking, spachtelputz, sierpleisterwerk, buitenstucwerk, lijsten en ornamenten. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Flevoland, maar wij komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal tussen de plaatsen Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. 
 
Onze diensten bestaan uit Stukadorenwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in stucwerk, plafondafwerking, spachtelputz, sierpleisterwerk, buitenstucwerk, lijsten en ornamenten. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.