Stukadoren
Stukadoren
John Hoefmans Stukadoren in
Alphen
[Terug naar plaats Alphen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VJohn Hoefmans Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
John Hoefmans Stukadoren
Kwaalburg 16
5131NC Alphen

tel: 013-5081063

Extra informatie

Welkom bij John Hoefmans Stukadoren    
Door jarenlange ervaring en liefde voor het vak, kunnen wij u bij alle voorkomende Stukadorenwerkzaamheden van dienst zijn. Naast alle bekende wand- en plafondafwerkingen kunt u bij ons ook terecht voor een aantal gespecialiseerde technieken zoals tadelakt, betonlook, lijstwerk, ornamenten en airless spuiten. Ook voor restauratie en buitengevelisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) West- en Midden-Brabant. 
 
BTW-tarief 6% 
 
Met ingang van 15 september 2009 geldt het verlaagde btw-tarief ook voor het schilderen en stukadoren van woningen van 2 jaar en ouder. Eerder gold dit 6 procentstarief alleen voor woningen die ouder zijn dan 15 jaar. Met ‘woningen’ worden hier onroerende zaken bedoeld die zijn bestemd voor particuliere bewoning. Het gaat om woningen waarin particulieren permanent mogen verblijven. Ook tijdelijk leegstaande woningen vallen hieronder.