Stukadoren
Stukadoren
Stucadoorsbedrijf All-Round Stuc BV in
Amersfoort
[Terug naar plaats Amersfoort]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucadoorsbedrijf All-Round Stuc BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucadoorsbedrijf All-Round Stuc BV
Chromiumweg 159
3812NM Amersfoort

tel: 033-4611745

Extra informatie

Stucadoorsbedrijf All-Round Stuc BV   
De professionele en gedegen stukadoor uit Amersfoort 
All-round stuc Amersfoort Stukadoor, Stukadorenwerkzaamheden, Stukadorenbedrijf, Amersfoort, sierpleisterwerken, spachtelputz, stucwerk, spuitwerk 
 
Het uitvoeren van Stukadorenwerkzaamheden lijkt vrij eenvoudig, maar schijn bedriegt, want in de praktijk is het een behoorlijke klus. Wanneer u uw wanden en plafonds van een mooie en duurzame afwerking wilt voorzien, kunt u het beste een professionele stukadoor inschakelen. 
 
Stucadoorsbedrijf All-Round Stuc BV is een professionele stukadoor uit Amersfoort die al uw werkzaamheden tot in de details realiseert. Iedere wandafwerking vraagt namelijk om een specifieke behandeling en ons vakmanschap staat garant voor het beste resultaat. Dankzij onze grondige aanpak kunnen wij een volledig advies opstellen en ook voor u uitvoeren. Zo kunnen wand-, plafond- en vloerafwerkingen een evenwichtig geheel vormen en aansluiten bij de rest van uw interieur of exterieur. 
All-round stuc Amersfoort Stukadoor, Stukadorenwerkzaamheden, Stukadorenbedrijf, Amersfoort, sierpleisterwerken, spachtelputz, stucwerk, spuitwerk 
 
Wij leveren alle soorten stukwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt hierbij denken aan: 
 
 • Glad, sausklaar pleisterwerk 
 • Een adembenemend schuurplafond 
 
Welk effect u ook wilt - van een marmerlook tot spachtelputz in iedere gewenste kleur - het is allemaal mogelijk. Wij realiseren als ervaren stukadoor uit Amersfoort het meest optimale resultaat. Neemt u voor meer informatie contact met ons op. 
 
Diensten 
 
U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: 
 
 • stucwerk 
 • sierpleister 
 • sauswerk 
 • lijstwerk 
 • restauratiewerkzaamheden 
 • renovatie 
 
Garanties 
 
Wij geven u als professionele stukadoor uit Amersfoort de volgende garanties: 
 
 • het beste materiaal 
 • professionele vakmensen 
 • duidelijke prijsafspraken 
 • garantie zie Stuckeur/ NOA 
 
All-round Stuc BV 
All-round Stuc BV stucadoorswerkzaameheden en diensten 
 
Stucwerk vraagt om professionals die exact weten wat ze doen. Het is een precisiewerk dat niet onderschat dient te worden. Ons stucadoorsbedrijf uit Amersfoort heeft de mensen, het materiaal en de technieken om u van de beste stucdiensten te voorzien. Hieronder worden onze diensten beschreven. Neemt u gerust contact met ons op mocht u meer willen weten over All-Round Stuc BV Stucadoorsbedrijf, het stucadoorsbedrijf bij uitstek. 
 
 
Glad pleisterwerk/rapen 
 
Het uitrapen van de toilet en badkamerwanden / plafonds, om een net stukje tegelwerk in de badkamer / toilet te verkrijgen, zal eerst de stukadoor de wanden te lood en vooral haaks (90 graden) moeten uitrapen, dit is voor ons altijd een uitdaging! 
Schuurwerk 
 
Aangezien wij een traditioneel Stukadorenbedrijf zijn kunnen wij uw plafonds voorzien van een mooi stukje schuurwerk met fraaie schaduweffecten. 
Stucwerk 
 
Als met pleisterwerk profielen, sierlijsten, rozetten e.d. worden aangebracht, spreekt men van stuk, stucwerk of sierpleister. De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Het is gespecialiseerd werk waar een vakbekwame stukadoor voor nodig is. Wilt u professioneel stucwerk voor uw huis of bedrijf? Neemt u dan contact op met ons Stukadorenbedrijf in Amersfoort. 
 
Sierpleisterwerken 
 
Sierpleisterwerken zijn er in talloze varianten. Sierpleister staat voor diverse vormen van wand- en plafondafwerking. De variaties ervan zijn onder andere spachtelputz, schorseffect, kwartscoat en boerenpleisterwerk. Bij All-Round Stuc BV Stucadoorsbedrijf is dit allemaal mogelijk in verscheidene kleuren en uitvoeringen. Bij ons Stukadorenbedrijf te Amersfoort kunt u terecht voor praktisch alle soorten sierpleisters. Wilt u meer informatie over de verschillende vormen ervan? Neemt u dan contact met ons op. 
 
Glad pleisterwerk 
 
Voor zowel wanden en plafonds, om een strak geheel te krijgen zal er geconcentreerd en vakkundig gewerkt moeten worden. Om het totaal af te werken, kunnen wij het pleisterwerk ook nog voorzien van een sauslaag, tevens ook op desgewenste kleur. 
Lijstwerk 
 
Deze kunnen wij op uw verzoek zelf maken, ook nieuwe mallen maken hoort daarbij. 
Platte plinten aan plafonds en wanden, cirkels aan plafonds met evt. perk- en kooflijsten. 
Zelfs het terugbrengen of restaureren van oude plafonds is onze specialiteit. 
 
Buitengevels 
 
Buitengevels zetten wij het liefst in de zand en cement( traditioneel)met houten reien dus geen RVS hoekbeschermers en/of Stucstoppen 
Maar lekkere harde omgezeten kanten zoals het traditioneel hoort, kante klare producten en thermische gevelisolatie verwerken wij ook,

Specialiteit
 • stucwerk 
 • sierpleister 
 • sauswerk 
 • lijstwerk 
 • restauratiewerkzaamheden 
 • renovatie