Stukadoren
Stukadoren
Mike van de Ruit Stucadoors in
Amstelveen
[Terug naar plaats Amstelveen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VMike van de Ruit Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Mike van de Ruit Stucadoors
Mgr. Dr. H. Poelslaan 49
1187 BB Amstelveen

tel: 06 - 22417110

Extra informatie

Met jarenlange ervaring en vooral kennis omtrent het Stukadorenvak, is het voor ons nog steeds een plezier om een gladgepleisterde of gestruktuurde wand of plafond op te leveren.  Vaak als wij onze intrede doen betekent dat de laatste hand aan een verbouwing, en gaat het uiteindelijke eindresultaat in zicht komen. Dit ligt volledig in de handen van de Stukadoor. 
Vandaag de dag wordt er veelal gekozen voor gladde strakke plafonds, omdat dit de ruimte groter maakt dan een korrelig of geschuurd plafond. 
Vaak kiest de klant ervoor om het gladgepleisterde plafond ook door ons te laten verfblazen. Hierdoor zijn er geen aanzetten door een verfroller, waardoor het meest optimale resultaat wordt verkregen. U kunt dit vergelijken met het spuiten van een auto in een spuiterij. 
Wij kunnen uw plafonds ook voorzien van gipsen perklijstjes en ornamenten. Op dit gebied zijn er legio mogelijkheden. 
 
Nieuwbouw 
 
De wanden van een nieuwbouwwoning worden 'behangklaar' opgeleverd en dienen behangen of gestukadoord te worden. 
Wanneer u ervoor kiest om een sierpleister / spachtelputz op uw wanden te nemen (klik hier voor een greep uit de mogelijkheden), is het mogelijk om dit direkt in de door u gewenste kleur aan te brengen. Wij komen altijd vooraf bij u kijken om de ondergronden te kontroleren op oneffenheden die terug kunnen komen in het eindresultaat. 
Wij brengen altijd op de voor ons bekende 'kwetsbare plaatsen' gaas aan om scheuren te voorkomen, dit geeft echter geen garantie dat het niet scheurt! Ons dunne afwerklaagje gaat geen verzakking van een woning tegen, hiervoor dient u zich te wenden tot de hiervoor verantwoordelijke aannemer! 
Het is altijd leuk wanneer ik de klant van een leuk advies heb kunnen voorzien, door ons dagelijks bezig zijn met stukadoren komen wij het een en ander op architectonisch en interieurgebied tegen, en staan zelfs wij nog weleens versteld wat er allemaal wel niet mogelijk is. 
Ons klantenbestand bestaat ook uit diverse aannemers, sanitairleveranciers en interieur speciaalzaken waar wij al het Stukadorenwerk voor verzorgen. 
Kortom, stukadoren is een zeer breed beroep, waardoor er mondeling altijd meer duidelijkheid ontstaat over uw preciese wensen en onze mogelijkheden.