Stukadoren
Stukadoren
Yakup Stukadorenbedrijf in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Van Koetsveldstraat 10/H
1064VL Amsterdam

tel: 06-14277294

Extra informatie

Welkom op Yakup Stukadorenbedrijf   
Yakup Stukadorenbedrijf is een stucadoorsbedrijf met ruimeervaring in de gips wereld.  
Wij stucadoren al geruime tijd voor gerenommeerde aannemingsbedrijven en grote architecten bureaus en pacticulieren. De kwaliteit van Yakupstucadoors gaat van nieuwbouw tot renovatie. 
Wat wij allemaal zo doen is Tegelwerk, Sierpleister, cement gebonde specie, Schilderwerk, eigenlijk alles wat met stucadoren te maken heeft. 
De nieuwbouw gaat van behangklaar maken. Tot 40% dicht zetten van de bettonwanden, naden aanrepareren en spackspuiten doen we met brander kristal. 
Ook doen wij spuiten van wanden met de airlessspuit. 
Ons team heeft bij elkaar zeker veel ervaring in deze branche. Wat wij ook belangrijk vinden is dat de werkplekken schoon blijven en als we klaar zijn dat er geen rotzooi meer van ons ligt. 
 
Stucwerk 
 
Stucwerk is toe te passen in bijna elk interieur. 
 
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. 
 
Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte varierend van 5 tot 10mm en moet in een keer aangebracht en afgewerkt worden door de stukadoor om een mooi egaal schaduweffect te creeren. 
 
Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. Het aanbrengen van schuurwerk vereist zeer veel ervaring en dient snel te gebeuren.