Stukadoren
Stukadoren
H Wiersma Structuurspuitbedrijf in
Bovenkarspel
[Terug naar plaats Bovenkarspel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VH Wiersma Structuurspuitbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
H Wiersma Structuurspuitbedrijf
Broekerhavenweg 216
1611CK Bovenkarspel

tel: 0228-525341

Extra informatie

H Wiersma Structuurspuitbedrijf uit Bovenkarspel wordt gevormd door twee broers Henk en Rene Wiersma. Wij werken al meer dan twintig jaar samen in de bouw en in oktober 2000 zijn wij een eigen Stukadoren cq afwerkersbedrijf gestart. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds, ook kunt U bij ons terecht voor het schilderen van U woning zowel binnen als buitenshuis.   
Ons bedrijf richt zich met name op de particuliere sector. Maar ook grotere projecten behoren tot de mogelijkheden. Wij voeren de werkzaamheden met zijn tweeen uit, omdat we dan alles in eigen hand hebben, wat de kwaliteit van het werk en de onderlinge afspraken ten goede komt. Ons bedrijf beschikt over de modernste spuitinstallaties voor zowel de particulieren sector 220 volt, als de grotere projecten zoals nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw, 380 volt. 
 
Wij bezoeken altijd de mensen aan huis, we kunnen dan een gericht advies aanbieden. Wij hebben dan een koffer met allerlei kleurstalen en soorten sierpleisters bij ons, waardoor de klant een goed inzicht krijgt in de mogelijkheden. Zijn de werkzaamheden eenmaal duidelijk, krijgt de klant binnen een paar dagen een gespecificeerde offerte in huis. Het advies en de offerte zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.  
 
Stucwerk & Sierpleisters: 
 
Het stukadoren van wanden en plafonds is de basis voor elke eindafwerking. Voor de plafonds geldt als basis: sausklaar (airless) en spuitklaar (spackspuitwerk) voor de eindafwerking. Bij de wanden geldt, behang- spuit- en sausklaar als basis. Voor alle afwerkingen van het stucwerk kunt u bij ons terecht. 
 
Met sierpleisters worden wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. De sierpleisters zijn hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Een afwerking op basis van kunstharsdispersie met een structuurkorrel van 1mm, 1,5mm, 2mm, 2,5mm en 3mm. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en verschillende structuren. 
 
Sierpleisters worden handmatig op de muur aangebracht. Onvolkomenheden aan de ondergrond dienen eerst gerepareerd te worden vervolgens worden de wanden voorgestreken met een voorstrijkmiddel. Na droging kan dan het sierpleister aangebracht worden.

Specialiteit
  • spuitwerk 
  • stucadoorwswerk 
  • stucwerk 
  • schilderwerk