Stukadoren
Stukadoren
Schreur Stucadoors in
De lutte
[Terug naar plaats De lutte]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSchreur Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Schreur Stucadoors
IJsvogelstraat 4
7587BJ De lutte

tel: 0541-552209

Extra informatie

Wij zijn twee broers die als stukadoor actief zijn de regio Twente. Ons bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgestart door Schreur senior. Zelf hebben wij jarenlang ervaring opgedaan in alle facetten van het vak. Ook beschikken wij over de nodige vakdiploma’s.   
Als u op zoek bent naar een stukadoor voor een nieuwbouwproject of verbouwing, denken wij dat u met ons een goede keuze maakt. Wij hebben een ‘twee-mans’ bedrijf, zijn dus flexibel, werken met korten lijnen en degene met wie u de afspraken maakt, voert de werkzaamheden ook uit. Bovendien werken wij tegen concurrerende tarieven. 
 
NIEUW: Badkamers en toiletten met betonlook op de wanden, eindeloze mogelijkheden en kleuren met een grandioos resultaat. 
 
Vraag naar de mogelijkheden de wij u kunnen bieden. Voor een vrijblijvend advies en/of prijsopgave kunt u ons altijd bellen. 
 
Wij zijn u graag van dienst !