Stukadoren
Stukadoren
Egaal Stucadoors in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VEgaal Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Egaal Stucadoors
Laurierstraat 108
2563 SK Den Haag

tel: 070-3238553

Extra informatie

Voor werkzaamheden aan de wanden van een nieuwe woning of bedrijfspand, huurt u vakkundige en ervaren stucadoors van stucadoorsbedrijf Egaal.   
Wij zijn de deskundige op het gebied van stucwerk in de regio Den Haag. Wij doen onder andere pleister- , schuur- , restauratie- en voorbereidend werk. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteitswerk waarvan u nog jaren zult genieten. Aangezien bij stucwerk enkele factoren zoals de ondergrond, laagdikte, materiaal enz. van belang zijn, is een prijsopgave pas mogelijk na een oriëntatie op uw locatie. 
 
Bij het pleisteren worden muren voorzien van een pleisterlaag, zodat ze egaal en sausklaar worden. Verder kunnen wij sierpleisters zoals Spachtelputz of Dekorputz aanleggen. Wanden van badkamers en keukens bewerken wij zodanig, dat ze gereed zijn voor de tegelzetter. Restauratie en reparatie van muren en bijhorende lijsten en ornamenten doen wij ook. 
 
Egaal Stucadoors voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland. Traditionele- en moderne stucwerkzaamheden worden professioneel verricht door stucadoors van stucadoorsbedrijf Egaal. 
 
Stukadoors werkzaamheden 
 
Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:Diensten Egaal Stucadoors 
 
  • Behangklaar maken. 
  • Gladpleisteren. 
  • Schuurwerk. 
  • Sierpleisters (spachtelputz,dekorputz e.d.) 
  • Uitrapen (het vlakzetten van wanden voor de tegelzetter). 
  • Lijstwerk en Ornamenten 
  • Restaureren van oude plafonds. 
  • Reparatie’s en aanhelen.