Stukadoren
Stukadoren
SIG Stukadorenspecialist Den Haag in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VSIG Stukadorenspecialist Den Haag
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
SIG Stukadorenspecialist Den Haag
Singel 49
2497 GS Den Haag

tel: (070) 3073430

Extra informatie

Stukadoorsspecialist   
Hoe kun je je dienstverlening en marktpositie als zelfstandig organisatie nog verder verbeteren? Voor Stukadoors Groothandel Jansen was het antwoord op deze vraag duidelijk. Door samen te werken binnen een grotere organisatie. Sinds 5 jaar is Jansen toegetreden tot SIG Benelux. Sinds 1 maart jl. is de bedrijfsnaam veranderd in 'Stukadoorsspecialist' en is de nieuwe vestiging in Den Haag geopend. De Stukadoorsspecialist heeft naast ruime vakkennis ook een grote voorraad en uitgekiende logistiek. Hierdoor kunnen Stukadoren razendsnel over het door hun bestelde materiaal beschikken. 
 
Diensten 
 
SIG Stukadoorsspecialist biedt een uitgebreid assortiment producten waar de vakspecialist te allen tijde op kan vertrouwen. Naast het assortiment bieden wij vele diensten waarmee wij een meerwaarde voor u als ondernemer betekenen. 
 
Logistiek 
 
Zeer flexibele en snelle levering door middel van eigen transportmiddelen, zelfs lossen op grote hoogte is voor ons geen enkel probleem! Vandaag besteld = indien mogelijk vandaag bezorgd! Informeer naar de mogelijkheden. 
 
Onderhoud en reparatie 
 
Binnen onze vestiging(en) verzorgt het bedrijf GBT als partner volledig onderhoud en reparatie aan machines en apparatuur. Als klant van de Stukadoorsspecialist profiteert u van deze extra service en technische kennis. Bovendien kan GBT u optimaal adviseren bij de aanschaf van de meest geschikte verwerkingsmachine.

Producten 
  • Sierpleisters 
  • Muurverven 
  • Stuc Systemen 
  • Gereedschappen 
  • Profielen 
  • Kleding 
  • Techniek