Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren F.A. Donck in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoren F.A. Donck
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoren F.A. Donck
Bekerstraat 61
2491 WD Den Haag

tel: 06-54215848

Extra informatie

Welkom bij Stukadoren F.A. Donck. Wij verzorgen Stukadorenwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Rotterdan, Den Haag, Leiden, Rijnsburg en Katwijk. Ook komen wij in Amsterdam. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
F. Donck bezit het VCA-VOL diploma 
 
Ons Bedrijf 
 
Stukadoren F.A. Donck is een vertrouwd adres voor al uw Stukadorenwerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 1994 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van pleisterwerk, sierpleister, schuren, keukens, badkamers en renovatie van oude panden. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
 
Diensten 
 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Rotterdan, Den Haag, Leiden, Rijnsburg, Katwijk. Ook komen wij in Amsterdam en werken wij in de richting van Breda. 
 
Onze diensten bestaan uit Stukadorenwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in pleisterwerk, sierpleister, schuren, keukens, badkamers en renovatie van oude panden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Specialiteit
  • Onderhoud  
  • Schilderen