Stukadoren
Stukadoren
Stukadorenbedrijf Ferry Bakkenes in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadorenbedrijf Ferry Bakkenes
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadorenbedrijf Ferry Bakkenes
Menno ter Braakstraat 76
2548 EA Den Haag

tel: 070 - 3595249

Extra informatie

Stukadorenbedrijf Ferry Bakkenes is met Ferry Bakkenes aan het roer en de inbreng van Bakkenes Senior een hecht familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onderhoudschilderwerk en alle voorkomende Stukadorenwerkzaamheden.   
Ons bedrijf is gevestigd in de Hofstad Den Haag. Een uitstekend klimaat om te ervaren dat weer, wind, zeelucht, industrie en drukke verkeerswegen een zware belasting zijn voor schilderwerk, gevelelementen en stuc- en betonwerk. 
 
Dit heeft ons geleerd het kwetsbare houtwerk van deuren, ramen, kozijnen en gevelelementen, maar ook stuc- en betonwerk op een deugdelijke manier te beschermen. 
 
Door de jarenlange ervaring zijn wij instaat om alle voorkomende schilder- en Stukadorenwerkzaamheden uit te voeren. Wij werken voor particuliere opdrachtgevers, aannemersbedrijven, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven. 
 
Omdat het onderhouden van schilderwerk geen beperkte activiteit is, maar voortdurend aandacht vereist, is door ons een onderhoud systeem ontwikkeld voor periodiek onderhoud. 
 
U kunt dan zelf aangeven wat u geschilderd wilt hebben en wat bijgewerkt moet worden. Hierin wordt u deskundig geadviseerd. 
 
Op deze manier spreidt u de kosten voor schilderwerk en blijft uw woning permanent in een goede conditie, zodat u niet onnodig met hoge kosten wordt geconfronteerd. 
 
Stukadoorswerk 
 
Mooi vlak en strak Stukadorenwerk zowel binnen als buiten is heel belangrijk voor uw woning. Een goed eindresultaat voor wandafwerking is heel belangrijk. 
 
Door de speciale systemen die ontworpen zijn is er een breed assortiment van Stukadorenwerk. Je hebt sierlijke technieken, hele gladde, grove en strakke technieken. Zowel binnen als voor buiten is dat een goede verfraaiing en waarde vermeerdering van uw pand. 
 
Ook voor het ontwerpen en realiseren van authentieke en moderne plafonds kunt bij ons terecht. 
 
Tevens restaureren wij oude plafonds. Is restaureren niet meer mogelijk dan maken wij het plafond na zodat de originele stijl van het ontwerp niet verloren gaat. 
 
Door deskundigheid en de jaren lange ervaring kunt u van ons verwachten dat het eindresultaat subliem zal zijn. 
 
Alle voorkomende stucwerkzaamheden worden onder NOA-afbouwgarantie uitgevoerd. 
 
Om een NOA-afbouwgarantie af te geven moeten wij aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. 
 
Deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die de NOA in samenspraak met de vereniging Eigen huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. 
 
U kunt ons altijd bellen voor een afspraak en een advies op maat.