Stukadoren
Stukadoren
De Bruyn Intergips Afbouw BV in
Dordrecht
[Terug naar plaats Dordrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDe Bruyn Intergips Afbouw BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
De Bruyn Intergips Afbouw BV
Laan van Londen 200
3317DA Dordrecht

tel: 078-6214453

Extra informatie

De zekerheid van een Erkend en Gecertificeerd Stukadoors- en Afbouwbedrijf.   
Onze mensen hebben nog "liefde voor het vak" en werken dagelijks met veel persoonlijke inzet en aandacht. En dankzij ruime werkervaring combineren wij op efficiënte wijze de modernste technieken met "ouderwets" ambachtelijk vakmanschap. 
 
De Bruyn Intergips Afbouw behoort tot één van de grotere Stukadoren- en afbouwbedrijven van Nederland. Onze kernactiviteiten bestaan uit het leveren en plaatsen van massieve scheidingswanden (gipsblokken én verdiepingshoge cellenbeton panelen), Stukadorenwerk in de ruimste zin van het woord en spuitpleisterwerk (Spack). 
 
Door de korte communicatielijnen welke er binnen het bedrijf worden gehanteerd, kan er snel en flexibel worden 
ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Wij garanderen dat onze werkzaamheden perfect aansluiten bij de 
planningen van de opdrachtgevers zonder dat de produktiesnelheid te koste gaat van de kwaliteit. 
De Bruyn Intergips Afbouw garandeert altijd voldoende personele capaciteit in te zetten op de projecten of achter de hand te houden. 
 
Ontdek de 1001 mogelijkheden van vakkundig Stukadoren en spuitwerk. De Bruyn Intergips maakt uw interieurwensen waar en verfraait het met ambachtelijk vakwerk en deskundige persoonlijke service. 
 
De mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos van eenvoudig "Spack" spuitwerk tot prachtige sierpleisters zoals Spachtelputz en Rustiekputz, van glad en strak stucwerk tot complete traditionele plafonds met sierlijsten en ornamenten. 
 
De ruime diversiteit aan stijlkeuze zorgt er vervolgens voor dat elke ruimte de gewenste uitstraling kan krijgen: modern, klassiek, romantisch of juist heel verrassend en creatief. Met zoveel keus en deskundig advies een goede ondersteuning.  
 
Dankzij onze langdurige ervaring in decoratief Stukadoren- en afbouwwerk kunnen wij dat bieden. Uw persoonlijke smaak en interieurwensen zijn daarbij onze uitgangspunten. Een heldere kostenopgave geeft vervolgens een duidelijk inzicht vooraf.  
 
Wat De Bruyn Intergips ook maakt - traditioneel decoratiewerk of moderne wandverfraaiing - we willen steeds weer trots zijn op het resultaat. Dat vereist een professionele en verantwoorde manier van werken. Onze mensen hebben nog "liefde voor het vak" en werken dagelijks met veel persoonlijke inzet en aandacht. En dankzij de ruime werkervaring combineren wij op efficiente wijze de modernste technieken met "ouderwets" ambachtelijk vakmanschap.

Specialiteit
  • Massievegipsscheidingswanden 
  • Cellenbetonpanelen 
  • Stukadoorswerk 
  • Spuitwerk 
  • Projecten 
  • Sierpleisters 
  • Spackspuiten 
  • Sierlijstenenornamenten 
  • Showroom