Stukadoren
Stukadoren
Vlak en Strak stukadoors in
Dordrecht
[Terug naar plaats Dordrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVlak en Strak stukadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Vlak en Strak stukadoors
Kromhout 98
3311RH Dordrecht

tel: 078-6427741

Extra informatie

Het ervaren en professionele Stukadorenbedrijf uit Dordrecht   
Vlak en Strak stukadoors is een bekend Stukadorenbedrijf uit Dordrecht dat bij alle diensten vakkundig te werk gaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. 
 
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne Stukadorenwerkzaamheden in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten. Als onafhankelijke stukadoor voorzien wij in een snelle en efficiënte service waarin kwaliteit vooropstaat. Wij gaan een kritische blik niet uit de weg en geven een helder advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u ons Stukadorenbedrijf uit Dordrecht inschakelt. U hebt met ons een betrouwbare, maar vooral professionele partner in huis die als uitgangspunt heeft het best mogelijke resultaat te behalen voor al onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u voor meer informatie over ons bedrijf contact met ons op. 
 
Onze diensten 
 
Ons erkende Stukadorenbedrijf uit Dordrecht voorziet onder andere in gedegen sausklaar stukwerk voor muren en plafonds, het aanbrengen van sierpleister met onder andere het gebruik van spachtelputz voor een perfecte afwerking van uw muren, raapwerk voor het strak maken van ruwe wanden en het aanbrengen van uiteenlopende ornamenten. Wij leveren ook diensten met betrekking tot restauratie en onderhoud. U leest het: wij kunnen al uw Stukadorenwerkzaamheden tot in de details realiseren. 
 
Over ons 
 
Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent en ook voor ons is dat een prettigere werksituatie. Wij maken met al onze opdrachtgevers duidelijke prijsafspraken en garanderen zodoende een heldere en eerlijke samenwerking. En het motto van ons Stukadorenbedrijf uit Dordrecht is dan ook ‘afspraak is afspraak’. Neem daarom zonder enige verplichting contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. 
 
Extra diensten 
 
  • Totale verbouwing binnenshuis 
  • Badkamers van sloop tot afmontage 
  • Uitwerking eigen idee of gericht ontwerp