Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren Henny vd Berg in
Driel
[Terug naar plaats Driel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Karstraat 20
6665LD Driel

tel: 026-4723876

Extra informatie

Wij, Henny van den Berg vof, zijn een veelzijdig bedrijf, klein, betrokken met passie voor het werk. Dit zijn de uitgangspunten waarmee wij ons beroep uitoefenen. Wij hebben een uitstekende reputatie in de wijde regio.   
Wij hebben de ervaring en kennis in huis, voor het compleet renoveren en installeren van badkamers en toiletten. Wat het stukadoren betreft zijn wij sterk in v(l)akwerk. Stukadoorswerk behoort vlak te zijn. Stukadoorswerk moet je voelen. Er mogen geen hobbels in zitten. Ook voor het stukadoren van keukens, die naast vlak ook te lood (waterpas) moeten zijn, kunt u op ons rekenen. 
 
Wij werken zowel bij de particuliere klant als bij instellingen. Naast de particuliere klanten mogen wij enkele gemeentes, peuter speelzalen, een welzijnsinstelling en een hotel tot onze klantenkring rekenen. Dit alles doen wij al sinds 1995. 
 
Woont u in Arnhem, Driel, Renkum, Wageningen, Oosterbeek, Nijmegen of omgeving? En bent u op zoek naar een goede tegelzetter? Of juist naar een goede stukadoor? Zoekt u een ervaren tegelzetter en stukadoor in 1? 
 
  • Wij zijn aangesloten bij het bedrijfschap Afbouw (overigens verplicht voor Stukadorenbedrijven) 
  • Wij zijn lid van de NOA te vinden op internet onder www.noa.nl (belangrijk voor de garantie 
  • Wij hebben een bedrijfsaansprakelijkheids verzekering. Ook niet onbelangrijk. 
  • Wij zijn werkzaam in de regio Arnhem en omstreken. 
  • We werken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00, in het weekend zijn wij vrij. 
  • We zijn wel 7 dagen in de week bereikbaar op 026-4723876 
  • Heeft u een ervaren tegelzetter/stukadoor nodig die een oog voor kwaliteit heeft en die dat ook aflevert?


Onze werkwijze 

Heeft u stukadoorwerk wat gedaan moet worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hieronder zullen wij onze werkwijze toelichten, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan. 
 
1 U neemt contact met ons op. 
 
Als u stukadoor of tegelwerk heeft dat gedaan moet worden neemt u contact met ons op. Dit kunt u telefonisch (026-4723876), per mail (info@hennyvandenberg.nl) of via deze website doen. 
 
2 Wij komen het werk bezichtigen. 
 
In een telefoongesprek of via de mail plannen we een afspraak om ter plaatse te komen kijken en het werk op te nemen. 
 
3 Wij sturen u een vrijblijvende offerte. 
 
Na de bezichtiging zullen wij het e.e.a. uitwerken, op basis van deze uitwerkingen berekenen hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen en wat wij nodig hebben aan materialen om het werk uit te kunnen voeren. 
 
4 Uw akkoord. 
 
Wanneer u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, stuurt u deze ondertekend naar ons terug. 
 
5 Inplannen van onze werkzaamheden. 
 
Zodra wij de ondertekende offerte van u retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te vinden waarop de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Dit gaat in overleg, zodat het zowel voor u als voor ons het beste uitkomt. 
 
6 De uitvoering van het stukadoorwerk. 
 
Wij komen op de afgesproken datum naar u toe en zullen eerst, om schade en ongewenste situaties te voorkomen, spullen afdekken voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen. 
 
7 Afronding van ons werk. 
 
Als alle werkzaamheden zijn verricht zullen wij ervoor zorgdragen dat alles opgeruimd, schoongemaakt en netjes achtergelaten wordt, zodat u daarna kunt genieten van uw nieuwe badkamer/keuken/muren/vloeren etc..