Stukadoren
Stukadoren
Stucer Stukadoren in
Druten
[Terug naar plaats Druten]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucer Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucer Stukadoren
Alladinstraat, 8
6651 TW Druten

tel: 0487510824

Extra informatie

Wij zijn gespecialiseerd in de particuliere markt, voornamelijk nieuwbouwwoningen. Bent U op zoek naar een stucadoor of spackspuiter in de omgeving Nijmegen / Arnhem? Dan bent U bij ons aan het juiste adres.  Onze kernactiviteit is het aanbrengen van spuit- en sierpeisters. Aangezien Nederland een klein land is, kan je ons in alle provincies tegenkomen. 
Ben je enthousiast geworden door onze website? 
 
Neem dan contact met ons op en kom vrijblijvend kijken in èèn van onze voorbeeldwoningen. Zo krijg je een goed beeld van de materialen die we gebruiken en de kwaliteit die we leveren. Vorraleer wij een offerte maken, komen wij vrijblijvend bij je langs om de woning op te meten.

Werkwijze 

Opmeten van de woning. Alle wanden worden opgemeten. Ramen, deuren en dergelijke worden niet meegerekend. 
Afplakken van de woning. Hierbij worden de raamkozijnen, deurkozijnen, trapgat(en), plafonds, en indien nodig de vloer en / of de keuken nauwkeurig afgeplakt door ervaren medewerkers. Als materiaal wordt hiervoor extra dik papier, plastic folie, en tape gebruikt. 
Pleisteren van de wanden. Op alle wanden wordt een gladde, dunne onderlaag aangebracht. Dit laagje is in dezelfde kleur als de kleur van de structuur. 
Aanbrengen structuur op de wanden. Met de hulp,van een spuit en een compressor wordt de structuur op de wanden gespoten. 
Verwijderen van afplakpapier en plasticfolie. Nadat alle wanden gespoten zijn, wordt door onze medewerkers papier en plastic voorzichtig verwijderd, en in de daarvoor door U aangewezen afvalbakken opgeruimd. 
Leveringsvoorwaarden en garantie: Voor particulieren gelden de algemene consumentenvoorwaarden voor afbouwbedrijven in Nederland.