Stukadoren
Stukadoren
StukadorenThijs Steur & Zn in
Edam
[Terug naar plaats Edam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadorenThijs Steur & Zn
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
StukadorenThijs Steur & Zn
Aambeeldstraat 3
1135GC Edam

tel: 0299-373242

Extra informatie

Kwaliteitsoplossingen in pleisterwerk en gevelisolatie   
Thijs Steur & Zn. is een veelzijdig Stukadorenbedrijf, thuis in de nieuwste ontwikkelingen op Stukadorengebied met respect voor de oude en blijvende vaktechniek. Door brede kennis en gedegen ervaring ligt onze kracht in een professionele uitvoering van renovatie- en restauratiewerkzaamheden voor zowel de zakelijke markt, (semi-)overheden als particulieren. 
 
Begonnen in 1985 als Thijs Steur BV heet het bedrijf sinds 1 januari 2007 Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. De tien medewerkers rijden dagelijks naar verschillende uitdagende projecten verspreid over De Randstad. Ons uitgangspunt is onderscheidende kwaliteit te leveren waar echt Stukadorenvakmanschap wordt gevraagd. 
 
Renovatie & Restauratie 
 
Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. voert regelmatig grote en kleinere renovatie- en restauratiewerkzaamheden uit voor overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren (VvE) en zakelijke klanten. 
 
Een goede renovatie is vakwerk. We nemen de te herstellen zones ter plaatse op, rekening houdend met bouwvoorschriften en treden waar nodig in overleg met de architect. Door ons specialisme, onze gedegen ervaring en vakkundige handen weten wij het pand van onze klant vervolgens de tweede kans te geven die het verdient! 
 
Particulieren 
 
Een verbouwing, een aanbouw of een complete make-over... 
Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. voert sinds zijn oprichting graag pleisterwerken uit in opdracht van particulieren. Van het stukadoren van een eenvoudige badkamer tot het aanbrengen van sierlijk lijstwerk in een landhuis of een volledige renovatie van een grachtenpand. We staan voor iedereen klaar. Voor kleine en grote opdrachten. 
 
Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. levert bij ieder particulier project eersteklas vakmanschap. Dat begint bij goed luisteren naar uw wensen. Vaak kunnen we u van deskundig advies voorzien waar u uw voordeel mee kunt doen. De juiste voorbereidingen worden getroffen en uw wanden en/of plafonds worden adequaat voorbehandeld. De Stukadorenrwerkzaamheden worden met de grootste zorg en deskundigheid voor u uitgevoerd, met respect voor uw woon- en leefomgeving. 
 
Duur? Nee. Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. is ruim twintig jaar actief en kent de markt door en door. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Daarbij wijzen we particulieren er graag op dat opdrachten aan woningen van 15 jaar en ouder in aanmerking komen voor het lage BTW-tarief van 6%.  
 
Kwaliteit 
 
Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. streeft de hoogste kwaliteit in Stukadorenwerk na. We hanteren zelf strenge kwaliteitseisen ten aanzien van onze werkzaamheden. Onze Stukadoren volgen regelmatig vakcursussen en als professioneel stucadoorsbedrijf zijn we aangesloten bij de brancheverenigingen NOA en Het Neerlandsch Stucgilde. We zijn in het bezit van het Stuc-keur (voorheen ESA) en zijn een Erkend Leerbedrijf. 
 
Stuc-keur 
 
Ieder Stuc-keur bedrijf wordt jaarlijks getoetst door onafhankelijke controleurs. Ze kijken of de werkzaamheden veilig en secuur worden uitgevoerd. Ze controleren of de planning en andere afspraken worden nageleefd. Ze beoordelen of wordt voldaan aan de kwaliteitscriteria en of het resultaat esthetisch is verantwoord. 
 
Het Neerlandsch Stucgilde 
 
De doelstelling van Het Neerlandsch Stucgilde luidt: ‘Het bevorderen van de kwaliteit van restauratie en decoratief Stukadorenwerk’. Stukadoorsbedrijven die zijn aangesloten bij Het Neerlandsch Stucgilde onderschrijven de aandacht voor oude vaktechnieken zodat kennis hiervan niet verloren gaat en kijken naar nieuwe in ontwikkeling zijnde technieken. Gildeleden versterken elkaar en de beroepstak door vak- en materialenkennis onderling uit te wisselen. 
 
Erkend Leerbedrijf 
 
Als Erkend Leerbedrijf biedt Stucadoorsbedrijf Thijs Steur & Zn. leerling-Stukadoren de mogelijkheid het vak te leren in combinatie met een opleiding. Om erkend leerbedrijf te worden, moet worden voldaan aan een aantal voorwaarden van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW). Een daarvan is het aanstellen van een leermeester. Wij zorgen altijd voor een doorgewinterde vakman die: 
 
 • zorgt dat de leerling in de praktijk datgene kan leren wat voor de opleiding noodzakelijk is 
 • de leerling instrueert 
 • de leerling begeleidt en coacht 
 • de leerling beoordeelt 
 • de vorderingen van de leerling vastlegt 
 • contacten met de school en de opleidingsconsulent onderhoudt


Specialiteit
 • Stukadoorsstucadoorsbedrijf 
 • Pleisterschuurwerk 
 • Spackspuitenspachtelputz 
 • Saussausenglanspleisteren 
 • Leemstucvochtwerende 
 • Buitengevelisolatie 
 • Lijstenornamenten 
 • Stuccoantico 
 • Restauratiewerk 
 • Venetiaanspleister