Stukadoren
Stukadoren
Ermelose Stukadoren Onderneming in
Ermelo
[Terug naar plaats Ermelo]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VErmelose Stukadoren Onderneming
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Ermelose Stukadoren Onderneming
Jagerserf 6
3851 SM Ermelo

tel: 0341-844601

Extra informatie

We zijn actief onder de naam ESO (Ermelose Stukadoren Onderneming) en bieden een compleet pakket aan op het gebied van stucadoorswerk.   
Er wordt gewerkt met een klein team en diverse onderaannemers. 
 
Een kenmerk van ons wij goed opgeleidde mensen met gevoel voor de praktijk. Vakwerk is ons kenmerk is dan ook de leus van ESO. 
 
Wat wij doen 
 
Als stucadoor zijn we meester in het mooi maken van wanden en plafonds met gips. Het stucwerk geeft een strak resultaat en zorgt voor goede isolatie, brandwering, vochtwering en zorgt voor een klinkende akoestiek. 
 
Stucen, pleisteren, spuiten of schuren het kan op vele manieren en is afhankelijk van de ondergrond en de voorbereiding. Op basis van lange ervaring kunnen we u adviseren welke bewerking voor u de beste is, zodat u een goed en glad resultaat krijgt zonder scheuringen of onthechtingen. 
 
Spack spuiten kan in diverse kleuren en tinten. We gebruiken het hoofdzakelijk voor het plafond, maar het is ook geschikt voor wanden. 
 
Sierplijster is geschikt voor wanden en mogelijk in alle kleuren. Het product is leverbaar in diverse structuren van fijn tot grof. Als basisproduct gebruiken wij de producten van Strikolith. 
 
Wij leveren voor de afwerking van plafond en randen allerlei randlijsten, hoeken en ornamenten van modern tot klassiek. Dit kan in elke kleur worden gesaust of geschilderd. De lijsten worden met lijm aangebracht. De complete productlijn van IDDecor kan door ons geleverd worden.