Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren NAS Geffen in
Geffen
[Terug naar plaats Geffen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoren NAS Geffen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoren NAS Geffen
Heesterseweg 43
5386KT Geffen

tel: 073-5342222

Extra informatie

Met zo’n 75 medewerkers verdeeld over 5 afbouwdisciplines behoren wij tot een van de grotere afbouwbedrijven op de Nederlandse afbouwmarkt uitsluitend opererend voor de zakelijke opdrachtgever. Onderscheidend door betrouwbaarheid en vakbekwaamheid op het hoogste niveau. Ondanks onze schaalgrootte kenmerken wij ons door korte communicatielijnen, flexibiliteit, daadkracht en een no-nonsense cultuur.   
Stukadoorswerk / Spackspuitwerk 
 
Stukadoorswerk / Spackspuitwerk Een belangrijk onderdeel in het afbouwproces blijft het Stukadorenwerk. De afwerking van wanden en plafonds is veelal het visueel opgeleverde eindproduct. Vooral in de toegepaste producten is er zeer veel ontwikkeling. Trends bepalen in de afwerking dan ook vaak materiaalkeuze en niet alleen in kleur, structuur of afwerking. Zo is er meer en meer aandacht voor minder milieu en ARBO belastende materialen en verwerkingsmethoden. Bij geen ander vak binnen de afbouw komt vakmanschap zo goed tot zijn recht met producten van de hoogste kwaliteit. 
 
De oorsprong van ons bedrijf is het Stukadorenvak. Bekend met allefacetten van deze discipline zijn er voor ons geen geheimen. Met een bovenmatige ervaring en expertise realiseren onze vakmensen dagelijks de meest uiteenlopende projecten. Elke vorm van Stukadorenwerk kan door ons worden uitgevoerd. Daarbij horen natuurlijk ook wand- en plafondeindafwerkingen zoals spackspuitwerk, sierpleister of andersoortige afwerkingen. Geheel naar wens van de opdrachtgever. 
 
Stucadoorswerk 
 
Wij werken zoals u van ons kunt verwachten uitsluitend met gecertificeerde materialen van A-merk producenten. Wij beschikken vanzelfsprekend over certificering door Afbouwkeur. Onze discipline Stukadorenwerk sluit naadloos aan op de all-in concepten van kalkzandsteen lijmwerk, Metalstud® en separatiewanden in cellenbeton of gips. De onderlinge afstemming van de diverse werkzaamheden bij de binnenafbouw levert direct voordeel op in de planning van het afbouwproces en dat is nou net onze directe toegevoegde waarde. 
 
Markante werken die vrij recent zijn uitgevoerd zijn o.a. 101 appartementen “Binnenhof” in Rotterdam. Vakantiepark “Bosrijk” bij De Efteling, 195 appartementen “SSHN” in Nijmegen, 245 woningen Groenestraat Wijchen, en de diverse vrijstaande woningen van Goldewijk door geheel Nederland. 
 
Wilt u ook eens kennis maken met de mensen achter de naam NAS Geffen en vraagt u zich af wat wij op het gebied van Stukadorenwerk voor u zouden kunnen betekenen? Neem de proef op de som en bel ons voor een constructief kennismakingsgesprek. 
 
NAS Geffen is actief in vrijwel geheel Nederland in zowel kleinschalige als megaprojecten en alles wat daar tussenin valt. Onze klanten zijn net als u zakelijke opdrachtgevers. Met circa 75 mensen zijn wij actief in vele disciplines van zowel ruwbouw als afbouw, onderscheidend in aanpak en betrouwbaarheid met een gezonde dosis meerwaarde.

Specialiteit
  • Kalkzandsteenlijmwerk 
  • Dekvloeren 
  • Seperatiewanden 
  • Stukadoorswerk/Spackspuitwerk 
  • Metalstudgipsplaatwanden/plafonds 
  • Reparatieenonderhoud 
  • Leerbedrijf 
  • PartnersNASAfbouw