Stukadoren
Stukadoren
Bianco kwaliteitstucadoor in
Goor
[Terug naar plaats Goor]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBianco kwaliteitstucadoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Bianco kwaliteitstucadoor
Lindelaan 43
7478 BG Goor

tel: 0547-764004

Extra informatie

Bianco kwaliteitstucadoor, uw interieur ons vakwerk.   
Bianco kwaliteitstucadoor is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Diepenheim. Bianco kwaliteitstucadoor weet door scholing, kennis en voldoende ervaring exact waar kwalitatief stucwerk aan moet voldoen. 
 
Bianco kwaliteitstucadoor is gespecialiseerd in alle voorkomende stucadoors werkzaamheden zoals; traditioneel stucwerk, speciaal- en decoratief stucwerk en restauratie stucwerk. 
 
Bij ons staat betrouwbaarheid, kwaliteit, service en het nakomen van gemaakte afspraken hoog in het vaandel! Van het stucadoren van een klein toilet tot het restaureren van binnen en buiten werkzaamheden maakt voor ons geen verschil en wordt net zo zorgvuldig uitgevoerd. 
 
Neem gerust een kijkje op onze site, dan kunt u kennis maken met de diverse mogelijkheden op het gebied van stucadoren.  
 
 
Bianco kwaliteitstucadoor weet waaraan duurzaam en fraai vormgegeven stucwerk moet voldoen. Door kennis, voldoende ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld. 
 
Wij kunnen door onze ervaring en kennis, de wensen van de klant beter vertalen naar concrete oplossingen en ideeën. Bij ons advies houden wij altijd rekening met de laatste technieken op stucgebied en hierdoor is het praktisch mogelijk om elke wens van de klant te honoreren. 
 
Bianco kwaliteitstucadoor heeft zich gespecialiseerd in alle soorten en vormen van plafond en wandafwerkingen. Verder zijn wij goed thuis in het aanbrengen van kunststof/gipsen lijsten en ornamenten. Hierbij maakt het niet uit of het nu gaat om klassiek of modern stucwerk. Bijna niets is onmogelijk. Tot de mogelijkheden behoort ook het gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld lijsten of ornamenten, waarmee een eenvoudige kamer al snel kan worden omgetoverd tot een prachtig eindresultaat.