Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren D. de Olde in
Goor
[Terug naar plaats Goor]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Deldensestraat 69
7471 KV Goor

tel: 06 53603748

Extra informatie

Stukadoren D. de Olde is een ervaren, vakbekwaam en professioneel bedrijf waarbij heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakkundigheid vooraan staan Met de juiste materialen en bewezen vakmanschap leveren onze Stukadoren eerste klas stucwerk. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stucwerk, door onze brede oriëntatie zijn wij van alle markten thuis.   
» Exclusieve en decoratieve wand/plafond afwerking februari 18th, 2011 by danny 
 
Bent u nieuwsgierig naar één van de bijzondere decoratieve afwerkingsmethodes? Voel u dan zo vrij om contact met ons op te nemen. 
 
Of kom op afspraak een keer langs in onze modelwoning. Wij zullen u dan optimaal informeren over de onbegrensde mogelijkheden. Ook voor kleurenadvies of advies over andere mogelijke decoraties als lijsten en ornamenten of traditioneel Stukadorenwerk bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
» Werkzaamheden februari 18th, 2011 by danny 
 
Raapwerk 
Raapwerk staat voor het vlak en telood maken van ruwe ondergronden met behulp van een laag gipsmortel. 
 
Spac/spuitwerk 
Dit is een sierafwerking meestal voor plafonds, maar kan ook gebruikt worden op de wanden. Spacwerk kan zowel fijn als grof gespoten worden in verschillende kleuren. 
 
Sierpleister 
Sierpleister kan aangebracht worden in verschillende korreldiktes, verschillend van 1mm tot 4mm. Dit geeft een erg fraai effect op uw wanden. 
 
Schuurwerk 
Het schuurwerk is goed over plafonds op te brengen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het schuur-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. 
 
Scanwerk 
Onder scanwerk verstaan we het aanbrangen van glasvezelbehang die afgewerkt wordt met een verflaag op de uw gekozen kleur. In het glasvezelbehang zijn er meedere structuren mogelijk. 
 
» Exclusieve Werkzaamheden 
 
Marmerstuc 
Marmerstuc is een strakke en gladde wandafwerking en in veel kleuren leverbaar. Door gebruik van een speciale techniek ontstaat een typische onderliggende structuur en gladde, glanzende afwerklaag die aan het klassieke marmer doen denken. Marmerstuc is een strakke en gladde wandafwerking en in veel kleuren leverbaar. 
 
Pandomo 
Pandomo is een cementgebonden vloerafwerking waarmee geheel nieuwe fraaie worden behaald. Pandomo heeft de uitstraling van een natuursteen vloer maar dan zonder voegen. De vloer is even sterk als een kwalitatieve parketvloer. 
 
Krabpoets 
Oude gevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen wij weer herstellen doormiddel van krabpoets. Met deze speciale techniek lijken uw gevels weer als nieuw. 
 
Lijsten en ornamenten 
Hiermee maken wij eerst de ondergronden vlak en glad, zodat we de lijsten of ornamenten mooi en nauwkeurig kunnen plaatsen. Voor een prachtige afwerking kunt u ervoor kiezen om uw muren en plafonds inclusief lijsten. Uw afwerking ziet er erg netjes en aantrekkelijk uit.