Stukadoren
Stukadoren
Hofsink Stukadoren in
Hardenberg
[Terug naar plaats Hardenberg]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VHofsink Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Hofsink Stukadoren
Koningsspil 41
7773 NJ Hardenberg

tel: 0523-637555

Extra informatie

Hofsink Stukadoren is vakkundig en betrouwbaar. Met jarenlange ervaring kan Hofsink Stukadoren voorzien in bijna alle voorkomende werkzaamheden die onder deze branchenaam vallen.   
Op onze site is meer informatie te vinden over het bedrijf en de producten. Ook zijn er verschillende foto’s te zien van de werkzaamheden. 
 
Hofsink Stukadoren- en afbouwbedrijf is een onderneming bestaande uit een team van zeven personen. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche en met het bedrijf dat reeds 10 jaar bestaat, is het bijna vanzelfsprekend dat er vakwerk geleverd wordt. Hiervoor geven wij ook NOA afbouw garantie. 
 
Hofsink Stukadoren verricht Stukadoren werkzaamheden in de ruimste zin van het woord; van kleine verbouwingen tot aan grote restauratie- en renovatie projecten. Er worden diensten verleend, zowel aan bedrijven als particulieren. Als doel heeft Hofsink Stukadoren- en afbouwbedrijf om servicegericht naar de klant te handelen en gemaakte afspraken na te komen. Netheid van werken en flexibel ten opzichte van de klant zijn de pijlers van de organisatie.

Specialiteit
  • Airless saus verspuiten 
  • Beton-stuc 
  • Gevelbepleistering 
  • Lijsten en ornamenten 
  • Sierpleisters 
  • Spackspuitwerk 
  • Traditioneel schuurwerk