Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren Gaasbeek in
Harlingen
[Terug naar plaats Harlingen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Zuiderhaven 55
8861CK Harlingen

tel: 0517-434733

Extra informatie

Stukadoren Gaasbeek is volledig gecertificeerd op het gebied van lijstwerk en ornamentiek en voldoet aan alle hiervoor gestelde eisen. Lijsten en ornamenten zijn versieringen van de wand en plafond. Het product bestaat uit gips,polythireen en eventueel uit vervaardigd piepschuim. Bij zware lijsten zijn er ook vezels in verwerkt om het geheel sterker te kunnen maken.   
Lijsten kunnen rechtstreeks op plafond en wand getrokken worden, maar dit gebeurt nog maar zelden slechts bij de restauratie van plafonds. Tegenwoordig worden de lijsten kant en klaar geleverd in alle soorten en maten. De lijsten zijn vervaardigd van zeer hoge kwaliteit. 
 
Het plakken van kant en klare lijsten gebeurt met uiterste precisie. Het is dan ook belangrijk dat dit door een vakkundig persoon gebeurt. 
 
De lijsten worden geleverd in lengtes van 2,0 m. Eenmaal op het plafond bevestigd is niet meer te zien dat de lijst uit meerdere delen bestaat. Daarnaast zijn er andere versieringen zoals ornamenten, consoles, schouwen, spiegels en rozetten. Dit alles is te bestellen bij Stucadoorsspeciaalzaak Gaasbeek. 
 
 
Stukadoren Gaasbeek is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is in het jaar 2001 begonnen als zelfstandig Stucadoorsbedrijf, sindsdien is het bedrijf in hoog tempo gegroeid. Dit komt mede door de goede service en kwaliteit, maar natuurlijk ook door de goed geprijsde artikelen en diensten die het bedrijf levert. 
 
Wij beschikken over de benodigde papieren, zoals aspirant en gezel diploma verder zijn wij een erkend leerbedrijf. Het bedrijf volgt regelmatig cursussen om op het goede niveau te blijven.En vooral in deze tijd is prijs en kwaliteit verhouding erg belangrijk. Verder zijn we vca gecertificeert . 
 
Kortom de service staat bij ons voorop. Wij zijn actief door heel Nederland en hebben onze vestiging in het Noorden van Nederland. In onze vestiging hebben wij ook een showroom hier kunt allerlei verschillende producten bekijken op het gebied van het stucadoorsvak.Verder hebben wij een stucadoorsspeciaalzaak met een aanbod van bijna tienduizend artikelen. 
Via onze webshop vindt u een overzicht.

Specialiteit
  • Lijstwerk en ornamentiek 
  • sierpleisterwerk 
  • Traditioneel stucwerk 
  • Restauratie en renovatie 
  • Vloeren leggen 
  • Magic designs 
  • Buitengevels 
  • Micro Cemento 
  • Utiliteitsbouw