Stukadoren
Stukadoren
G Kivits Stucadoors in
Hoevelaken
[Terug naar plaats Hoevelaken]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VG Kivits Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
G Kivits Stucadoors
Pastoorakker 39
3871MN Hoevelaken

tel: 06-27518632

Extra informatie

Over G Kivits Stucadoors    
Bent u op zoek bent naar saus klaar of behang klaar pleisterwerk, een mooi schuurplafond of één van de vele soorten sierpleister, G Kivits Stucadoors staat voor u klaar. Dankzij jarenlange Stukadoren-ervaring bij particulieren en aannemers weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het netjes afwerken van uw muren en plafonds. 
 
G Kivits Stucadoors is een professioneel en vakbekwaam bedrijf, dat niet alleen werkt voor aannemers, maar ook voor particulieren. Wij zijn beschikbaar voor alle soorten stucwerk, van schuurwerk tot sierpleister en van pleisterwerk tot spachtelputz (spachtelputz in iedere gewenste kleur). Ook voor uw buitengevels kunt u bij ons terecht. 
 
Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit. 
 
 
Diensten 
 
Glad stucwerk wanden en plafonds 
 
Wilt u uw wanden en plafonds mooi glad en strak? Houdt u van een nette, frisse aanblik van uw wanden en plafonds? Ga dan voor glad pleisterwerk. Wij zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds spiegelglad worden gestuct. Zo zijn ze perfect geschikt om te sausen of te schilderen. 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Een geschuurd plafond heeft een prachtig, zanderig oppervlak met een draaiende schaduwwerking. Een geschuurd plafond droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte variërend van 5 tot 10 mm en moet in één keer aangebracht en afgewerkt worden door de stukadoor om een mooi egaal schaduweffect te creëren. Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. 
 
Raapwerk 
 
Raapwerk heeft als doel de muur uit te vlakken. Met name in monumenten -maar regelmatig ook in nieuwbouw- zijn muren zelden geheel vlak. En dat terwijl vaak toch een vlakke ondergrond nodig is, bijvoorbeeld bij het verlijmen van tegels. Maar ook strijklicht over een niet geheel vlakke muur of vlak plafond kan bijzonder storend zijn. Met raapwerk maakt u uw muur weer geheel vlak. 
 
Spachtelputz 
 
Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het bestaat voor 80 procent uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20 procent uit lijm. De marmerkorrels in spachtelputz zijn verkrijgbaar in meerdere groottes, waardoor het stucwerk is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. Door de toevoegingen van uitsluitend natuurlijke pigmenten is spachtelputz aan te brengen in vrijwel iedere gewenste kleur. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit, voor kleurechtheid op oudere wanden. Doordat spachtelputz bestaat uit hoogwaardig materiaal kan het ook prima worden toegepast op buitenmuren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld terraswanden en buitengevel-isolatie. 
 
Wanden die afgewerkt worden met spachtelputz zijn veel duurzamer en harder dan wanden die zijn afgewerkt met gips. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw muurdecoratie beschadigt wanneer u er eens tegenaan stoot. Door het gebruiken van spachtelputz bent u geheel vrij zelf te kiezen voor een structuur en de kleur van uw muren. Daardoor kunnen wij uw wand precies zo maken als u hem wilt. Dit maakt spachtelputz tot de ideale wanddecoratie. 
 
Lijstwerk 
 
Of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning, lijsten en ornamenten geven uw huis een sfeervol karakter. Ze hebben de eigenschap uw huis optisch te vergroten en geven uw huis net dat beetje meer warmte en uitstraling. Een mooie overgang van muur naar plafond, een verhoogde plint, het wegwerken van een gordijnkast of het veroorzaken van indirecte verlichten, voor iedere toepassing zijn er lijsten beschikbaar. 
 
Stucwerk Buitengevel 
 
Buitengevel stucwerk kan toegepast worden in nieuwbouw en renovatiewerk. Oude buitengevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen wij weer herstellen zodat het weer nieuw lijkt, er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkings mogelijkheden.