Stukadoren
Stukadoren
G Barnhoorn Stukadoren in
Katwijk
[Terug naar plaats Katwijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VG Barnhoorn Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
G Barnhoorn Stukadoren
Tramstraat 73
2225CE Katwijk

tel: 06-51534647

Extra informatie

G. Barnhoorn Stukadoorsbedrijf is uw betrouwbare en flexibele partner voor al uw Stukadorenwerkzaamheden. Gerard Barnhoorn is sinds 1990 werkzaam is in deze branche, dus wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren Stukadorenbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert tegen een scherpe prijs dan ben u bij G. Barnhoorn Stukadoorsbedrijf aan het juiste adres!    
Wat kunnen wij... 
 
Wij zijn werkzaam in de particulierensector, renovatie en nieuwbouw tevens verzorgen wij alle voorkomende stucwerkzaamheden zoals: gladde plafonds, schuur plafonds, sierpleisters (bv. granol en spachtelputz), sierlijsten en ornamenten, reparatie, restauratie en buitengevels, enz.  
 
Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geinformeerd worden over de mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken wij de mogelijkheden met u door, ook de planning spreken wij af in overleg met u.  
 
G. Barnhoorn Stukadoorsbedrijf is tevens aangesloten bij NOA Afbouw Garantie. Dit houdt voor u als consument in dat er NOA garantie op het werk zit dat wij leveren en dat het werk dat wij leveren van hoge kwaliteit is.

Specialiteit
  • Stukadoorsbedrijf 
  • Particulieren 
  • Renovatie en nieuwbouw 
  • Alle voorkomende stucwerkzaamheden 
  • Volledige garantie op afgeleverde werken 
  • Gebruik van uitsluitend de beste materialen 
  • Ibv officiele vakdiploma's 
  • Referenties opaanvraag