Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren Henk-Jan Vooys in
Katwijk
[Terug naar plaats Katwijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadoren Henk-Jan Vooys
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stukadoren Henk-Jan Vooys
Willy Sluiterstraat 15
2225 KC Katwijk

tel: (071) 4013515

Extra informatie

Stukadoren Henk-Jan Vooys draagt bij aan een hoger wooncomfort. Een perfect strak stucwerk met kooflijsten, een platte plint, schuurwerkplafonds en spachtelputzwanden. Voor al ons werk hanteren wij de hoogste kwaliteit. Wilt u met eigen ogen onze kwaliteit zien of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op via het contactformulier.    
Henk-Jan Vooys is in 1989 aan het werk gegaan als stukadoor. In 2000 besloot hij voor zichzelf te beginnen. In die jaren heeft Henk-Jan Vooys ruime ervaring opgedaan binnen grote nieuwbouwprojecten, renovatie- en restauratiewerk. 
 
De laatste jaren is Henk-Jan Vooys zich hoofdzakelijk gaan richten op de particuliere markt. Dat neemt niet weg dat ook de zakelijk markt Stukadoren Henk-Jan Vooys nog steeds regelmatig weet te vinden. 
 
Stukadoren Henk-Jan Vooys verzorgt niet alleen het stucwerk. Henk-Jan Vooys begeleidt ook mensen tijdens de verbouwing, verzorgt de planning en beschikt over een groot netwerk van professionals, zoals timmerlui, elektriciens, loodgieters en zo voort. Laat de verbouwing maar aan ons over. 
 
Werkwijze 
 
Met Stukadorenbedrijf Henk-Jan Vooys kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duidelijkheid. Voor aanvang van de opdracht krijgt u een heldere prijsopgave. Uw interieur verdient onze hoogste aandacht. Tijdens het Stukadorenwerk dekken wij vloer en spullen grondig af. Wanden en plafonds worden met de hoogst mogelijke zorg afgewerkt. Na afloop wordt de ruimte schoon opgeleverd en afval door ons afgevoerd. 
 
Kwaliteitsgarantie 
 
Henk Jan Vooys is in het bezit van verschillende vakdiploma’s, waaronder die van meester stukadoor. Een werk wordt pas opgeleverd als zowel de klant als stukadoor Henk-Jan Vooys tevreden is. Bijna al het Stukadorenwerk wordt afgeleverd met vijf jaar garantie. 
 
Stucwerk 
 
Stukadoren Henk-Jan Vooys heeft ruimte ervaring met verschillene soorten Stukadorenwerkzaamheden. Van strak en glad, tot nostalgisch en met reliëf. Fraaie sierlijsten maken het stucwerk helemaal af. Ons bedrijf kan op Stukadorengebied het volgende bieden: 
 
  • sausklaar pleisterwerk van wanden en plafonds; 
  • schuurwerk plafonds; 
  • spachtelputz; 
  • bunsteinputz; 
  • lijsten (kooflijsten, perklijsten, lambrizeringslijsten); 
  • rozetten; 
  • platte stucplint (enkel of dubbel); 
  • buitengevels voorzien van zandcement stukwerk, blokverband. 
 
Daarnaast verricht Stukadorenbedrijf Henk-Jan Vooys ook speciale Stukadorenwerkzaamheden, zoals: traditionele Stukadorenwerk, het vervaardigen van unieke lijsten, mediterraans (oud-ogend) stukwerk, maar ook de nieuwste technieken, zoals Terrastone, betonstone en betoncire. 
 
Timmerwerk 
 
Stukadoren Henk-Jan Vooys is er ook voor uw timmerwerk. Het maken van een fraaie koof, een inbouwkast of een houten tussenwand. Een nieuwe deur of een raam, zelfs het verbouwen van een complete badkamer. Een flink aantal klanten ging u reeds voor. 
 
Voor bepaalde werkzaamheden maken we gebruik van specialisten binnen ons netwerk. Professionals op elk vakgebied, zoals timmer-, elektra- en loodgieterswerkzaamheden. Maar ook voor uw keuken of kasten op maat beschikken wij over een specialist. 
 
 
Vochtbestrijding 
 
Vocht in huis, op kantoor of in een bedrijfspand is een regelrechte bedreiging voor het woon-of werkplezier. Stukadoren Henk-Jan Vooys zorgt ervoor dat muurvochtproblemen afdoende worden behandeld en definitief tot het verleden behoren. Echt waar? Ja, echt waar! Snel, gemakkelijk en effectief. Wij geven vocht geen kans. 
 
Vochtproblemen en u weet niet waar het vandaan komt en hoe u de problemen kunt aanpakken? Stukadoren Henk-Jan Vooys komt graag bij u langs voor een advies op maat. Vochtproblemen behoren dan voor altijd tot het verleden. Voor een gezonder woon- en werkklimaat. 
 
Als één van de weinige bedrijven uit de Stukadorenbranche hebben wij hier ervaring mee. Wij kijken naar het probleem, de oorzaak en het gevolg, vervolgens zoeken wij daar een passend systeem bij wat het vochtprobleem verhelpt.