Stukadoren
Stukadoren
Wand- en plafondafwerking John de Korte in
Lopik
[Terug naar plaats Lopik]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VWand- en plafondafwerking John de Korte
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Wand- en plafondafwerking John de Korte
President Kennedylaan 15
3411 BR Lopik

tel: 0348 - 552357

Extra informatie

Wand- en plafondafwerking John de Korte   
Voor uw wand- en plafondafwerking 
 
Is gevestigd in Lopik en richt zich op zowel zakelijk- alsook op de particuliere markt. 
 
 
Met ruim 25 jaar ervaring, in alle facetten van het Stukadoren-ambacht, gespecialiseerd in spuitwerk. 
 
Alle werken van klein tot groot worden met veel zorgvuldigheid en professionaliteit aangepakt. 
 
Twijfel niet om contact op te nemen voor advies of een vrijblijvende gratis offerte.  
 
Vanaf het moment dat uw woning leeg is, pakken wij het resterende werk aan. Voor het spuitwerk gebruiken wij ook professionele apparatuur. Enkele tips over wandafwerking vindt u op de pagina ‘Wandafwerking tips’. Wij besteden veel zorg aan de voorbereiding van uw ruimte. Hieronder vindt u een uitgebreidere omschrijving: 
 
  • Wij beschermen de onderdelen die niet gespoten mogen worden met plastic, papier of tape. 
  • Met primer zorgen wij voor een voorbehandeling van vlekken waardoor problemen zoals vocht en nicotine worden voorkomen. 
  • Scheuren tussen wand en plafond worden gerepareerd met zelfklevend gaas, zodat ook na langere tijd geen krimpscheuren ontstaan. 
 
Het spuitwerk in lagen 
 
De eerste laag spack wordt met grote plamuurmessen gladgestreken. Zo ontstaat een perfect egale huid van verf en worden alle gaatjes in de muur opgevuld. 
Na een droogtijd volgt de tweede definitieve laag. Die behoudt het fraaie, decoratieve spikkelkarakter dat tevens kleine oneffenheden in de muur maskeert. 
 
Wij ruimen alles netjes op zodat uw ruimte klaar is voor gebruik. Het enige dat wij u vragen is om enkele vuilniszakken aan de weg te zetten. Doordat de wand droog is binnen enkele dagen, kunt u snel aan de slag met de verdere inrichting van uw woning. 
 
Merken 
 
Wij werken met diverse soorten spuitpleister van Brander, een onderdeel van Sigma Coatings. Onze ervaring is dat dit product garant staat voor jarenlange kwaliteit. Wij gebruiken professionele spuitapparatuur voor spack van GBT Machines. Deze gerenommeerde fabrikant is een begrip in de afbouwbranche. Meer informatie vindt u op de onderstaande link: 
 
www.gbtmachines.nl 
www.brander.nl 
www.bedrijfsschapafbouw.nl  
 
Het verschil tussen een stukadoor en een spuiter is niet bij iedereen bekend. Ze hebben elk hun eigen werkwijze, product en kosten. Ter verduidelijking hebben wij hier voor u de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet: 
 
Stukadoor 
 
Een stukadoor egaliseert wanden met gipsmortel waarna hij de wanden fixeert en afwerkt met bv. sierpleister of spachtelputz. Een gestucte wand kan gespoten, geverfd (ook in kleur) of behangen worden. 
 
Kosten 
 
De prijs hangt af van de mate van egalisatie en de soort afwerking (sausklaar is bv. duurder dan behangklaar). Een goede stukadoor is meestal niet goedkoop. Stukadoors herstellen ook 'oude wanden' en werken met buitenmuren. Sommigen leveren ook sierlijsten. 
 
Spuiter 
 
Een spuiter werkt op min of meer gladde wanden, zoals bv. in nieuwbouwhuizen. Daarvoor werkt de spuiter eerst alle oneffenheden weg en brengt voor het spuiten een fixatielaag aan. De 'korrel' van spuitwerk varieert van fijn tot grof, afhankelijk van de wens van de klant. De fijne korrel is nu populair in nieuwbouwhuizen omdat het strak oogt. 
 
Kosten 
 
De kosten van spuitwerk worden meestal berekend per m2. Spuiten is relatief voordelig. Spuitwerk wordt meestal niet in kleur geleverd, omdat de "structuur" ervoor zorgt dat de wanden er niet te steriel uitzien. Een gespoten muur kan diverse keren worden overgeverfd zonder dat de korrelstructuur verdwijnt. 
 
Voordelen van spuitwerk t.o.v. spachtelputz 
 
Spachtelputz is een fractie harder dan spuitwerk. Beide afwerkingen zijn redelijk afwasbaar. Spuitwerk, ook wel spackwerk genoemd, is na een paar dagen droog omdat het vocht doorlaat (noodzakelijk in nieuwbouwhuizen). Een gestucte muur is pas na enkele weken droog. 
 
Spuitwerk ademt en is gemakkelijk te repareren! 
 
U kunt ons altijd contacteren voor meer informatie.