Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Marum
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Groningen]


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy


Stukadoren in buurt van Marum

Stucadoors Huisman
Haagwindeweg 3
9321LP Peize

Extra informatie:
........ gevestigd in Peize. Familie Huisman is een echte Stukadorenfamilie waarvan intussen de 4de generatie het bedrijf runt. In 1931 is Roelof Huisman begonnen met een zelfstandig Stukadorenbedrijf, zijn zoon Hendrik Huisman begon in 1953 zijn eigen Stukadorenbedrijf. Vanaf 1987 ging Hendrik zijn zoon Roelof Huisman door met zijn zelfstandig.......
Stukadoren Ansing
Helterbult 8
9301LV Roden

Extra informatie:
Ons bedrijf is al meer dan 25 jaar een bekend/erkend Stukadorenbedrijf in de regio west-groningen. Met onze sterke prijskaliteits verhouding staan wij stevig in de markt en hebben wij een brede klantenkring waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Wij werken op diverse manieren om een voor u zo goed en mooi resultaat neer te zetten. Grote nieuwbouw woningen of kleine reparaties het kan allemaal.
Yilmaz Stukadoren
Nijenoertweg 44
9351HT Leek
Sissing Fa
Oudemolenweg 25
9367PL De wilp


Plaatsen in omgeving van Marum

De wilp (1 stukadoor)
Grijpskerk (1 stukadoor)
Leek (1 stukadoor)
Lucaswolde (1 stukadoor)
Niekerk grootegast (1 stukadoor)
Opende (1 stukadoor)
Zuidhorn (1 stukadoor)Bent u een stukadoor uit Marum of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Marum staat momenteel 1 stukadoor vermeld.