Stukadoren
Stukadoren
Kolen Stukadoren in
Mierlo
[Terug naar plaats Mierlo]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Ambachtweg 32/34
5731AG Mierlo

tel: 0492-661615

Extra informatie

Er hangt iets moois boven uw hoofd!  Dat wil zoveel zeggen als: 'u heeft een prachtig vooruitzicht'. 
U gaat, of u wilt gaan beginnen aan een verbouwing of u bent bezig met de afwerking van uw woning. 
Daar wordt uw huis alleen maar mooier van. Niet alleen boven uw hoofd natuurlijk. Ook de wanden kunt u grondig 
aanpakken. 
 
Het karakter van uw woning wordt mede bepaald door de wanden en plafonds die u omringen. 
Er is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie misschien verwacht. Ook op het oog kostbare afwerkingen en technieken zijn tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik. Zo maakt u ook van uw huis een paleisje! 
 
De mogelijkheden zijn eindeloos...... 
 
U bent op zoek naar een professionele stucadoor in Mierlo en omstreken? 
Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Kolen Mierlo BV aan het juiste adres. 
 
U kunt ons, voor informatie of offerte aanvraag, rechtstreeks telefonisch benaderen of vult u het contactformulier in, zodat u ons kunt laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.  
 
Tevens kunt u op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, waar u vrijblijvend, vakkundig advies van ons mag ontvangen. 
 
Een gesmeerde klus 
 
Stucwerk is van alle tijden. Al eeuwen geleden smeerden mensen leem op wanden om hun huis tegen de elementen te beschermen. Tegenwoordig is stucwerk er in alle stijlen. Gladde of gestructureerde oppervlakten, decoratieve elementen of functionele vlakken. Het kan allemaal. En met de juiste vakmensen bent u er ook nog eens zeker van dat elk project tot in de laatste details gesmeerd verloopt. 
 
Hoewel leem nog altijd als bouwmateriaal gebruikt wordt, zijn de mogelijkheden nu vele malen uitgebreider. Moderne materialen en procedees zorgen dat stucwerk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel kan zijn. Waterdichtheid, geluidsdemping of isolerend vermogen, allemaal eigenschappen die met stucwerk te verwezenlijken zijn. 
 
In verschillende gradaties oplopend in afwerkingsgraad en arbeidsintensiteit is stucwerk te verkrijgen. Niet iedereen kan ambachtelijk stucwerk vervaardigen. Daarom begint zelfs de doorgewinterde klusman niet aan een stucklus en schakelt hij ook liever een echte vakman in. 
 
Waar moet u op letten 
 
Over het algemeen is stucwerk in elke ruimte binnenshuis inzetbaar. Buiten echter zijn bijvoorbeeld gipsproducten, vanwege het Nederlandse klimaat, niet aan te raden. Dan gebruikt men cement producten. Door zijn vochtregulerende eigenschappen is gips juist in badkamer of keuken weer wel een optie. Want gips heeft de eigenschap om waterdamp op te nemen en geleidelijk weer vrij te geven. 
 
Stucwerk is ideaal om structuur aan oppervlakten te geven. Maar ook juist een prachtig vlak resultaat behoort tot de mogelijkheden. De gebruikte materialen zijn vooraf op kleur gebracht of achteraf overschilderbaar. Ook hier is advies onmisbaar. Bepaalde verfsoorten hechten namelijk beter dan andere. De juiste zorg voor een duurzaam en kwalitatief resultaat, dat is waar Stucadoorsbedrijf Kolen BV voor staat. 
 
U kunt in overleg met ons ornamenten en lijstwerk op wanden en plafonds aan laten brengen. Niet alleen in klassieke woningen levert dit vaak verrassende resultaten op. Het kan net dat detail zijn dat uw woning zijn unieke uitstraling geeft.