Stukadoren
Stukadoren
BMN Nieuwegein Stukadoren in
Nieuwegein
[Terug naar plaats Nieuwegein]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Amperebaan 1
3439MH Nieuwegein

tel: 030-6087111

Extra informatie

Bouwmaterialenhandel Midden Nederland (BMN) in Nieuwegein is een professionele leverancier van alle materialen die in de bouw worden gebruikt. Bij ons ben je aan het goede adres voor je totale bouwproject. Met 6 vestigingen in het midden van het land zijn wij de partner voor het leveren van bouwmaterialen.   
Onze vestigingen bieden de service en kwaliteit die je van ons mag verwachten. Wat betekent service en kwaliteit bij ons? 
 
Onder service verstaan we dat de juiste persoon gemakkelijk en snel aanspreekbaar is. Verder leren we graag van ervaringen uit de praktijk, dus luisteren doen we net zo goed als praten. Afspraak is afspraak, natuurlijk. En tot slot hebben we vaak aan een half woord genoeg. Door deze manier van werken spelen wij gemakkelijk in op de vragen en wensen van de klant. Service is een vorm van dienstverlening en door een aantrekkelijk pakket van diensten aan te bieden, bewijzen wij dat we echt voor duurzame relaties gaan. 
 
Het leveren van kwaliteit is voor ons staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde op hun vakgebied, waardoor onze klant verzekerd is van een goed advies. Onze kennis en innovaties delen wij graag. Op deze kwalitatieve manier van samenwerken vormen we een sterke brug tussen de fabrikant en de praktijk. 
 
BMN is een organisatie die samen met jou aan de bouw wil bouwen..  
 
BMN maakt deel uit van CRH Bouwmaterialenhandel BV Nederlands grootste handelaar in bouwmaterialen en is lid van de Hibin (Vereniging van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland).

Specialiteit
  • Aannemerfundering 
  • Architectkeukens 
  • Klusbedrijfklussen 
  • Dakdekkerdakdekken 
  • Stucadoorstucwerk 
  • Tegelwerkvloeren 
  • Afbouwmaterialendeuren 
  • Betonwerksanitair 
  • Chemischebouwproducten 
  • Binnenmurenbuitengevels