Stukadoren
Stukadoren
Invano Bouw in
Oosterblokker
[Terug naar plaats Oosterblokker]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VInvano Bouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Invano Bouw
Veilingweg 20
1696AJ Oosterblokker

tel: 06-37011266

Extra informatie

Welkom bij Invano Bouw   
Invano Bouw is een bouwonderneming met passie voor de bouw en haar klanten. 
 
Wij werken Inventief, Vakkundig, No-nonsens. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons de standaard. 
 
Invano Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf die zich aansluit bij de vraag van duurzaam bouwen, onderhoud, renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw. Het bedrijf is een gedegen partner om uw pand(en) te optimaliseren naar de normen van de huidige tijd. Indien gewenst regelen wij voor u het geheel, vanaf de initiatieffase tot realisatie kunnen wij het gehele traject verzorgen. Ook de nazorg is bij ons in goede handen. Denk hierbij aan preventief onderhoud van uw object(en). 
 
Heeft u interesse in ons werk, bekijk dan de projecten die wij voor u kunnen realiseren. 
 
 
Hoe wij werken 
 
Doordacht bouwen is de kracht van onze onderneming 
Onze visie is dat direct vanaf de start van een ontwerpfase het plan voor innovatief bouwen wordt meegenomen. Indien u een woning/bedrijfspand van plan bent te gaan (ver)bouwen, is het verstandig om goed na te denken over de duurzame keuzes die u als klant in uw bouwplan wilt meenemen. In bouwteamverband is het mogelijk om deze keuzes met de architect, aannemer, constructeur en u als opdrachtgever te overleggen. 
De weg naar doordacht bouwen begint dan ook in de initiatieffase. 
 
 
Renovatie en onderhoud 
 
Als u van plan bent om uw bezit te renoveren en/of te onderhouden, kan Invano Bouw dit in vele opzichten voor u realiseren. Totale renovatie van uw woning of bedrijfspand, bijvoorbeeld het vervangen van uw buitengevels of inpandige verbouwing, behoren allemaal tot de mogelijkheden. 
 
 
Nieuwbouw en utiliteitsbouw 
 
Heeft u de wens of gedachte om nieuwbouw of utiliteitsbouw te realiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met de juiste partijen om uw droom te realiseren. 
Hierbij kunt u denken aan bouwen onder architectuur, indien u een idee heeft maar niet verder weet hoe u dit verder kunt uitwerken, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.