Stukadoren
Stukadoren
Nordkamp Stucadoors in
Overdinkel
[Terug naar plaats Overdinkel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VNordkamp Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Nordkamp Stucadoors
Wilhelminastraat 45
7586BD Overdinkel

tel: 06-53619171

Extra informatie

Wand en plafond   
Stucwerk dat binnen toegepast wordt op wanden en plafonds kent een grote variatie. Het aanbod in soort, kleur en textuur is enorm. Daarnaast kan de stukadoor zelf, door gebruik te maken van verschillende technieken, onderscheidende en unieke effecten aanbrengen. Welke vorm van wand- of plafondafwerking u kiest, hangt vooral af van smaak. Ook technische aspecten kunnen hierin een rol spelen, zoals de gewenste mate van geluidsisolatie, brandwerendheid en vochtregulatie. Nordkamp kan u in deze, een zee van wensen en mogelijkheden van passend advies voorzien en voert de werkzaamheden vakkundig voor u uit. 
 
Glad pleisterwerk 
 
Bij glad pleisterwerk wordt de wand glad gepleisterd als voorbereiding op een verdere afwerking. Glad pleisterwerk kent twee uitvoeringen: behangklaar en sausklaar. Bij glad pleisterwerk - behangklaar wordt de wand glad afwerkt voor een perfect behangresultaat. Bij glad pleisterwerk - sausklaar wordt de wand of het plafond volledig strak getrokken en vrijgemaakt van de geringste oneffenheden. Het oppervlak kan hierna in iedere gewenste kleur worden gesaust. Glad pleisterwerk is zeer populair als afwerkingmethode voor een stijlvol strak plafond, al dan niet in combinatie met lijstwerk, ornamenten en rozetten. 
 
Spuitpleister 
 
Spuitpleister is een veel gebruikte afwerkingmethode voor wanden en plafonds. De open korrel geeft het behandelde oppervlak een decoratief karakter. Het grote voordeel van spackwerk is dat de pleisterlaag snel en eenvoudig aangebracht kan worden met een spuitmachine. Dat maakt het tot een van de meest voordelige vormen in wand- en plafondafwerking. Dat is ook de voornaamste reden dat spackwerk veel wordt toegepast als standaard afwerkwijze in de woningmarkt. 
 
Sierpleister 
 
Met de steeds specifieker wordende woonwensen zijn ook de mogelijkheden in sierpleisters de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Fijn of grof, glans of mat en in welke kleur? Wilt u een trendy uitstraling of meer klassiek? Stukadoorsbedrijf Nordkamp kent de mogelijkheden en werkt met sierpleisters van alle bekende kwaliteitsmerken. 
Verreweg de meest populaire sierpleister is Spachtelputz, een pleister op basis van kunststof. De korrel van Spachtelputz komt voor in verschillende variaties van fijn naar grof: 1 mm, 1,5 mm en 2 mm. De kleurkeuze is heel uitgebreid en eenmaal opgebracht is de pleister kleurvast en scheurt of beschadigt nauwelijks. De fraaie, rustieke en tijdloze uitstraling van Spachtelputz maakt deze sierpleister geschikt voor elk interieur. Van klassiek tot modern, van trendy tot landelijk. 
 
Schuurwerk 
 
Schuurwerk is een stukje traditioneel vakwerk. De decoratieve, zanderige cirkelvormen worden met een spaan op het plafond aangebracht. Het pleisterwerk droogt op in de karakteristieke korrelstructuur en hoeft niet meer te worden gesausd. Om het mooie, egale schaduweffect te verkrijgen, moet de stukadoor het schuurwerk in één keer vlot aanbrengen en afwerken. De dikte van het schuurwerk varieert van 4 tot 9 mm. Omdat schuurwerk niet stootvast is, wordt het vaker toegepast op plafonds dan op wanden. 
 
Machinaal stukwerk 
 
Bij standaard Stukadorenwerk waar veel meters worden gemaakt, is machinaal stucwerk een ideale oplossing. Er wordt snel en effectief gewerkt, waardoor de kosten lager uitvallen dan bij traditioneel Stukadorenwerk. Stukadoorsbedrijf Nordkamp heeft veel ervaring met machinale Stukadorenprojecten in de utiliteits- en nieuwbouw, waar binnen vastgestelde budgetten moet worden gewerkt en deadlines moeten worden gehaald. Stukadoorsbedrijf Nordkamp bewijst in deze discipline al jaren een zeer betrouwbare kwaliteitspartner te zijn van vele bouwbedrijven. 
 
Lijsten en ornamenten 
 
Lijstwerk, zuilen, ornamenten en rozetten brengen accenten aan die uw huis verrijken, zowel binnen als buiten. Mogelijkheden zijn er voor iedereen: van strak en modern tot weelderig barok, van rijtjeshuis tot luxueus grachtenpand. De grote variatie in gipsen modellen zijn zeer betaalbaar waardoor een stijlvolle toepassing binnen ieders handbereik ligt. Talloze buitengevels, wanden en plafonds zijn door Stukadoorsbedrijf Nordkamp al vakkundig onder handen genomen. 
 
Laat u eens door ons informeren naar de mogelijkheden.

Specialiteit
  • Wandenplafond 
  • Gladpleisterwerk 
  • Spuitpleister 
  • Sierpleister 
  • Schuurwerk 
  • Machinaalstukwerk 
  • Lijstenenornamenten