Stukadoren
Stukadoren
Stukadorenbedrijf Polder in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStukadorenbedrijf Polder
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy




Stukadorenbedrijf Polder
Marnixstraat 82d
3034 LZ Rotterdam

tel: (0)6 55851951

Extra informatie

Stukadorenbedrijf Polder heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is een flexibel en klantgerichte onderneming. Vanaf het begin is het ons doel geweest om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klanten. Wij staan dan ook bijna 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor onze klanten. Ons personeel is zeer breed inzetbaar waardoor wij aan bijna al uw wensen kunnen voldoen.   
Stukadorenbedrijf Polder is als bedrijf VCA gecertificeerd en aangesloten bij Bedrijfschap Afbouw. Dit houdt in dat wij kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid zeer hoog in ons vaandel hebben staan. Al ons personeel is zeer goed opgeleid en van zeer hoge kwaliteit. Ook gebruiken wij uitsluitend kwalitatief hoge producten en gereedschap. Door moderne communicatie middelen is ons personeel altijd bereikbaar en kan daardoor, bij calamiteiten, zeer snel ter plaatse zijn. Stukadorenbedrijf Polder is helder, duidelijk en staat door jarenlange ervaring garant voor een goede kwaliteit en afwerking.