Stukadoren
Stukadoren
Multistuc Stucadoors in
Schijndel
[Terug naar plaats Schijndel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VMultistuc Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Multistuc Stucadoors
Kerkstraat 1
5482EH Schijndel

tel: 073-5474717

Extra informatie

Multistuc is in 1998 opgericht door Ruud van Soest, geboren op 5 oktober 1961 en inmiddels al 27 jaar werkzaam als stukadoor. Wij zijn er trots op ons te hebben gespecialiseerd in diverse traditionele Stukadorenwerkzaamheden waarvoor veel vakkennis alsmede kennis van oude stuctechnieken vereisten zijn. Inmiddels hebben wij hiermee bij een aantal gerenommeerde bouwbedrijven een goede naam opgebouwd en mogen wij tevens vele tevreden particulieren tot onze gewaardeerde klanten beschouwen. Onze werkzaamheden omvatten een groot scala aan traditioneel vakwerk, bijvoorbeeld; Alle soorten sierpleisters Ornamenten en sierlijsten Raap- en pleisterwerk Leemstuc Ruim assortiment aan verfsystemen en alle overige voorkomende Stukadorenwerkzaamheden binnen én buiten. Met toepassing van de nieuwste technieken in combinatie met ouderwets vakmanschap. Specialiteiten Restauratie van antieke plafonds Buitengevels (zowel restauratie als nieuwbouw) Traditioneel stucwerk in al haar facetten