Stukadoren
Stukadoren
Nooitgedagt stucwerk in
Sneek
[Terug naar plaats Sneek]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VNooitgedagt stucwerk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Nooitgedagt stucwerk
Schoolstraat 20
8603 XL Sneek

tel: 0515 - 415678

Extra informatie

Stucwerk kan op verschillende manieren worden aangebracht op plafond en wand voor binnen en buiten. Het opbrengen van het materiaal wordt verwerkt met de spaan, gipsspuit of spackspuit. Elk soort stucwerk heeft zijn eigen uitstraling.   
Laag BTW-tarief voor stucwerk 
 
Het 6% BTW-tarief voor het verbouwen, isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen geldt alleen als die 
 
woning ouder is dan 2 jaar. De klant dient een schriftelijke verklaring te overleggen dat de woning minstens 
 
2 jaar oud is. 
 
Bij het bepalen of een woning ouder dan 2 jaar is, geldt als datum van eerste ingebruikneming de datum waarop de woning voor het eerst duurzaam wordt gebruikt. Is een pand niet vanaf het begin als woning in gebruik geweest? Dan bepaalt de datum waarop het pand voor het eerst als woning in gebruik is genomen, of de woning ouder is dan 2 jaar. Als een woning in verschillende stadia tot stand is gekomen, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn. 
 
Woningen jonger dan 2 jaar is het BTW-tarief per 1 oktober van 19% naar 21% gegaan. 
 
Sierpleisters 
Sierpleisters worden handmatig verwerkt en zijn te verkrijgen in verschillende structuren en korreldiktes, van 0,7 tot 3 mm. 
 
Tevens kan sierpleister direct op kleur worden aangebracht. 
 
Plafonds 
 
Plafonds worden handmatig opgebracht en zijn met gips te verwerken tot een zeer glad eindresultaat of in fijn schuurwerk (vlammeneffect). 
 
Italiaans marmerstuc 
 
Dit materiaal wordt handmatig met 
 
de zgn. Oikosspaan opgebracht in drie lagen. Het eindresultaat is een gladde marmer 'look'. Ook is 
dit te verkrijgen met een fijne cementkorrel (cemento). 
 
Lijsten en ornamenten 
 
Deze producten zijn te verkrijgen in kunststof of gips in een zeer uitgebreid assortiment van klassiek tot modern. 
 
Glad pleisterwerk 
 
Glad pleisterwerk wordt zowel handmatig als machinaal op wanden en plafonds opgebracht. Na afwerking heeft u een superglad eindresultaat, zodat wanden en plafonds geschilderd/gesausd kunnen worden. 
 
Betonlook 
 
Betonlook wordt op dezelfde manier aangebracht als buitengevels. Het materiaal is tevens op cementbasis. Na het aanbrengen en afpleisteren van het materiaal krijg je een z.g.a. gladde laag in betonlook. 
 
Buitengevels 
 
Het stucadoren van buitengevels is op cementbasis. Van klassiek tot modern. 
 
Spackspuiten 
 
Spackspuiten is de laatste jaren zeer populair geworden. Het wordt in de nieuwbouw veel gebruikt om wanden en plafonds direct af te werken. Spackspuiten begint met het goed afplakken van vloeren, ramen en kozijnen. Hierna wordt de eerste (mes)laag aangebracht. Dit is een gladde laag. Als de gladde laag droog is wordt de tweede (korrel) laag aangebracht. De korrellaag is in fijn, middel en grof aan te brengen. 
 
Fijn schuurwerk 
 
Fijn schuurwerk is een hechtgips met een fijne korrel in het materiaal. De gips wordt handmatig opgezet op wanden en plafonds. Als eindresultaat heeft u een mooi levendig (vlammeneffect) oppervlak, die spierwit opdroogt. 
 
Spuiten van wanden en plafonds in kleur 
 
Na het stucadoren van bijv. glad pleisterwerk dienen wanden en plafonds gesausd te worden. Voor het gehele pakket bent u bij ons dan aan het juiste adres. Wij spuiten (airless) wanden en plafonds in elke gewenste kleur muurverf (latex). Het eindresultaat is een egale muur of plafond in uw gewenste kleur, dus geen aanzettingen van de roller.