Stukadoren
Stukadoren
Beijer Stucadoors in
Soest
[Terug naar plaats Soest]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBeijer Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Beijer Stucadoors
Titus Brandsmastraat 44
3762JK Soest

tel: 06-29608649

Extra informatie

Wij zijn Raymond & Jeffrey Beijer uit Soest, samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het stucadoorsvak. Het stucadoorswerk zit bovendien in onze genen. Onze opa, ooit oprichter van Gecombineerd Stucadoorsbedrijf Soest, alsmede een aantal ooms, waren ook stucadoor.   
Na eerst allebei in loondienst te hebben gewerkt, besloten wij in 2007 samen een stucadoorsbedrijf op te richten, Beijer Stucadoors. 
 
Wij wilden onze eigen visie uitdragen, één waarbij service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook uitsluitend met professioneel gereedschap en producten. 
 
Wij werken voor particulieren en bedrijven. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit pleisterwerk, spachtelputz, schuurwerk, raapwerk, lijstwerk etc. Uiteraard bekijken wij samen met u de mogelijkheden en geven wij waar nodig een gedegen advies. Uiteindelijk gaat het er om dat u als opdrachtgever tevreden bent over het werk dat wij leveren. Dit bereiken wij onder andere door van te voren op locatie te komen om de werkzaamheden met eigen ogen te bekijken. Van daaruit kunnen wij u een eerlijke offerte bieden. 
 
Heeft u een stucadoorsklus neem dan eens contact op met mij Raymond Beijer op 06 – 296 086 49 of met mij Jeffrey Beijer op 06 – 113 007 74 , wij staan u graag te woord voor al uw vragen en uitdagingen.

Specialiteit
  • Kalkmortel 
  • Pleisterwerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleisters 
  • Completeplafondrenovatie 
  • Sierlijsten&Ornamenten 
  • Raapwerk 
  • Buitengevels