Stukadoren
Stukadoren
Bierings Stukadoren in
Sprang-capelle
[Terug naar plaats Sprang-capelle]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VBierings Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Bierings Stukadoren
Kerkstraat 49
5161EB Sprang-capelle

tel: 0416-543754

Extra informatie

Stukadoorsbedrijf Bierings is een Erkend Stukadorenbedrijf dat is aangesloten bij de NOA. Wij zijn actief sinds 1993 en voornamelijk gespecialiseerd in de particuliere sector.   
We bestaan uit een klein team van vakmensen met veel ervaring dat op een persoonlijke en flexibele manier alle Stukadorenwerkzaamheden voor u kan verrichtten. Ons doel daarbij is om een juiste invulling te geven aan uw wensen en daarbij waar nodig u van adviezen te voorzien. 
 
Op deze site zullen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van Stukadorenwerk. Waarbij de aandacht gevestigd is op de verschillende materialen en afwerkingstechnieken. Mocht u alsnog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies. 
 
Werkzaamheden 
 
  • Schuurwerk 
  • Pleisterwerk 
  • Sierpleisters 
  • Lijsten en ornamenten 
  • Spuitwerk 
  • Buitenwerk 
  • Buitengevelisolatie 
  • Tegelklaar 
  • Speciale afwerkingstechnieken 
 
 
Werkzaamheden 
 
In de linkerkolom staan diverse Stukadorenwerkzaamheden waaronder wij een stukje uitleg geven over de desbetreffende technieken aangevuld met wat fotomateriaal van door ons uitgevoerde werkzaamheden. 
 
Werkwijze 
 
Als u geintereseerd bent om een offerte door ons te laten maken kunt u ons bellen of gebruik maken van ons contactformulier op deze website. 
 
Vervolgens zullen wij een afspraak met u maken om het werk met u te bekijken en op te meten. Tevens zullen wij u voorzien van advies voor eventuele probleemsituaties, materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Zijn er dan nog vragen dan zullen wij deze uiteraard ook beantwoorden. 
 
Na deze afspraak maken wij binnen 1 week een vrijblijvende offerte in 2-voud afgestemd op uw wensen die samen met de algemene voorwaarden en een ouderdomsverklaring (als uw woning ouder is dan 2 jaar) naar u toe worden gestuurd. 
Deze offerte blijft 3 maanden geldig. 
 
Als u vervolgens akkoord gaat met onze offerte stuurt u 1 exemplaar getekend aan ons retour waarmee u dan de opdracht heeft bevestigd. Wij zullen dan contact met u opnemen om de planning van de werkzaamheden door te nemen. 
 
De werkzaamheden worden volgens de offerte en de met u doorgenomen planning uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk om in overleg de planning aan te passen en meerwerk uit te voeren. Meerwerk leggen wij bij voorkeur schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. 
 
Mits anders met u is overeengekomen vindt facturering plaats na oplevering van de werkzaamheden volgens de offerte eventueel vermeerderd met de kosten van het meerwerk. 
 
Klaar is voor ons nog niet klaar. Wij vinden nazorg erg belangrijk en zullen indien mogelijk ook na de werkzaamheden (al is het niet onze schuld) u helpen bij het oplossen van eventuele problemen.