Stukadoren
Stukadoren
Oldenburger Stucadoors in
Veendam
[Terug naar plaats Veendam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy

Beneden Oosterdiep 291
9645LS Veendam

tel: 0598 612654

Extra informatie

Over Stucadoorsbedrijf Oldenburger   
U kiest voor een goede kwaliteit/prijs verhouding dan kiest u voor Stukadoorsbedrijf Oldenburger. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele en moderne Stukadorenwerkzaamheden. Zoals o.a. Pleisterwerk,fijnschuurwerk,raapwerk,cementdekvloeren,spackwerk en lijstwerk. Kortom alles wat er op Stukadorengebied te verkrijgen is. Wij leveren vakkundig,proffessioneel werk en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
 
Stucadoorswerk 
 
Stucadoren is het uitvlakken van muren of plafonds, oftewel het "strak" maken van een hobbelige wand of een golvend plafond. Bij stucadoorswerk zijn de afwerkmogelijkheden groot. Na stucadoorswerk is schilderen of tegelen mogelijk, maar er kan ook gekozen worden voor sierpleister op kleur, waarbij verdere afwerking niet nodig is. 
 
Wandafwerking 
Pleisterwerk (sausklaar) 
 
Pleisterwerk is een traditionele wandafwerking op gipsbasis. De wanden worden vlak en strak afgewerkt, waarna deze in elke gewenste kleur gesausd kunnen worden. Pleisterwerk wordt tevens toegepast wanneer ondergronden niet vlak genoeg zijn voor het aanbrengen van bijvoorbeeld Designstuc of Sierpleister. Daarnaast wordt pleisterwerk toegepast op ruwe wanden welke vlak gemaakt moeten worden voor het aanbrengen van behang. Deze toepassing is voordeliger dan wanneer u het pleisterwerk achteraf wilt sausen omdat de ondergrond meer oneffenheden mag vertonen dan bij sauswerk. 
 
Fijnschuurwerk 
 
Fijnschuurwerk is bijna eenzelfde product als pleisterwerk, met dat verschil dat er aan de gips kleine zandkorreltjes zijn toegevoegd. Deze zandkorreltjes zorgen voor het ?vlammende' effect in fijnschuurwerkplafonds. Doordat de schaduwwerking op wanden verschilt van die op plafonds, is dit effect op wanden niet zichtbaar. 
 
Sierpleister 
 
Sierpleisters zijn de keus wanneer het gaat om sterke en duurzame wandafwerkingen. Bij gewoon dagelijks gebruik is sierpleister bijna niet kapot te krijgen. Goed aangebrachte sierpleister is van grote meerwaarde voor uw woning. Het geeft uitstraling aan elke ruimte en is bovendien eenvoudig te reinigen. Daarnaast kunt u kiezen uit tal van verschillende structuren in praktisch elke denkbare kleur! 
 
Betonlook en Raffaello (Italiaans glad stukwerk) 
 
De ideale wandafwerking voor in uw keuken of badkamer. Designstuc kan geleverd worden met speciale waterafstotende waslaag, hierdoor kan vocht niet doordringen in het stucwerk en kan vuil niet hechten aan de ondergrond zodat het eenvoudig te reinigen is. Designstuc is de verzamelnaam voor twee producten. Raffaello (Italiaans glad stukwerk) of Betonlook. 
 
Plafonds 
Pleisterwerk 
 
Pleisterwerk is een traditionele wandafwerking op gipsbasis. De plafonds worden vlak en strak afgewerkt, waarna deze in elke gewenste kleur gesausd kunnen worden. Wanneer u geinteresserd bent in het plaatsen van lijsten en/of ornamenten, raden wij u aan om voor pleisterwerk te kiezen. De rustige en vlakke uitstraling combineerd fraai met de bloemrijke, barokke uitstraling van lijsten en ornamenten. 
 
Fijnschuurwerk 
 
Fijnschuurwerk is bijna eenzelfde product als pleisterwerk, met dat verschil dat er aan de gips kleine zandkorreltjes zijn toegevoegd. Deze zandkorreltjes zorgen voor het ?vlammende' effect in fijnschuurwerkplafonds.

Specialiteit
  • Stucadoorswerk 
  • Pleisterwerk 
  • Fijnschuurwerk 
  • Sierpleister 
  • Betonlook 
  • Pleisterwerk 
  • Fijnschuurwerk 
  • UItvlakkenvanmuren 
  • Uitvlakkenvanplafonds