Stukadoren
Stukadoren
Afbouwteam in
Velp
[Terug naar plaats Velp]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VAfbouwteam
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Afbouwteam
Wulpenstraat 5
6883 ET Velp

tel: 085 0030453

Extra informatie

Uw stucadoor Afbouwteam   
Bent u op zoek naar een ervaren stucadoor ? Dan bent u bij Afbouwteam aan het juiste adres. Wij verzorgen al vele jaren op succesvolle wijze de wand-, plafond- en vloerafwerking voor particulieren en bouwbedrijven. 
 
Alleen het beste stucwerk 
 
U bent natuurlijk alleen tevreden met het beste stucwerk voor uw woning of project. Bij al onze werkzaamheden bent u daarom verzekerd van vakmanschap, snelheid, gedrevenheid en betrokkenheid. 
 
Afwerking volgens uw wensen 
 
Voor iedere opdracht komen wij persoonlijk bij u langs om de opdracht nauwkeurig met u door te spreken. Tijdens dit gesprek bespreken wij graag de werkzaamheden, de planning en de kosten voor het stucwerk. Deze nauwe afstemming met u als opdrachtgever resulteert in een afwerking die aan uw wensen voldoet. 
 
Stucadoorsbedrijf Afbouwteam 
 
Afbouwteam is een gespecialiseerd en erkend stucadoorsbedrijf in Velp, nabij Arnhem dat alle vormen van wandafwerking en plafondafwerking verzorgt. Het succes van Afbouwteam is voornamelijk te danken aan een gemotiveerd team van vakkundige stucadoors. 
 
Kwaliteit en vakkundigheid 
 
In ruim 10 jaar is Afbouwteam uitgegroeid tot een professioneel stucadoorsbedrijf waar kwaliteit en vakkundigheid voorop staan. Bovendien hechten wij veel waarde aan netheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. 
 
All-round stucadoorsbedrijf 
 
Als all-round stucadoorsbedrijf is Afbouwteam gespecialiseerd in onder andere de volgende afwerkingen: 
 
  • Stucadoorswerk handmatig en gespoten 
  • Spackspuitwerk op wanden en plafonds 
  • Sierpleisters, o.a. spachtelputz 
  • Glanspleisters, stucco, betonlook 
  • Schuurwerk op wanden en plafonds 
  • Lijstwerk en ornamenten 
  • Buitengevels en gevelisolatiesystemen 
  • Latexspuiten 
 
Op Afbouwteam kunt u bouwen 
 
Wat kunt u van ons verwachten? 
 
Lees hieronder wat u van ons kunt verwachten. 
 
Deskundig advies 
 
U kunt uw opdracht met een gerust hart aan Afbouwteam overlaten. Wij nemen graag de begeleiding en uitvoering voor onze rekening. Met ons team staan wij voor u klaar met deskundig advies en prima vakwerk. 
 
Duidelijke afspraken 
 
Voorafgaand aan een opdracht wilt u goed geïnformeerd worden over mogelijkheden, kosten en tijdsduur. Daarom bekijken wij samen met u de situatie op locatie. Vervolgens spreken de mogelijkheden met u door. Hierbij adviseren wij u over passende oplossingen. Alle werkzaamheden worden gedetailleerd vastgelegd in een schriftelijke offerte. Ook de planning spreken wij af in overleg met u. U weet dus in alle gevallen waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. 
 
Eén contactpersoon 
 
Tijdens de opdracht wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het verloop van de werkzaamheden. Bij Afbouwteam heeft u daarom te maken met één contactpersoon. Deze weet alles van de opdracht en is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen. 
 
Verzorgde oplevering 
 
Onze stucadoors werken professioneel en leveren de opdracht keurig verzorgd op. Vloeren (en eventuele aangrenzende muren die niet gestuct worden) plakken wij af met speciaal beschermingsmateriaal. 
 
Garantie 
 
Wij hebben verstand van zaken en staan niet alleen zelf garant voor ons werk, maar hebben ook de garantie van de keurmerk Kwaliteitsvakman achter ons. U krijgt standaard 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden. 
 
Mede door flexibiliteit en een effectieve planning kan Afbouwteam er voor zorgen dat de goed opgeleide en ervaren vakman bij u thuis in een korte tijd uw wensen verwezenlijkt.