Stukadoren
Stukadoren
IBO Stukadoren in
Velp
[Terug naar plaats Velp]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VIBO Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
IBO Stukadoren
Charlottestraat 12
6882HW Velp

tel: 06-42733651

Extra informatie

Welkom op IBO Stukadoren   
IBO Stukadoren is een Stukadorenbedrijf in de bouwbranche voor de woning- en utiliteitsbouw. Het leveren van diensten met een hoogwaardig kwalitatief eindresultaat vinden wij van groot belang. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over deze taken en de uitvoering. Geen opdracht is te klein of te groot voor IBO Stukadorenbedrijf. Uw project staat voorop en wij willen u daarbij helpen! 
 
U heeft een bestaande- of nieuwbouwwoning aangekocht en de woning moet naar uw smaak ingericht worden, of uw bedrijf heeft een bestaand of nieuw pand in het vizier. Uiteraard dienen diverse bouwactiviteiten uitgevoerd te worden, voordat u de verhuizing kan laten plaatsvinden. U zoekt naar een Stukadorenbedrijf, waarbij deze taken naar behoren uitgevoerd worden. IBO Stukadoren kan u deze ondersteuning verlenen om uw project naar een succesvolle afronding te brengen. 
 
Kijk gerust op de site om u te laten informeren over de variaties van stucwerk voor het bewerken uw wanden, plafonds of buitengevels. Daarnaast kunt u zich laten inspireren door de projecten van voorgaande opdrachtgevers van IBO Stukadoren te bekijken. In de afwerking kunt u vele variaties bedenken om uw leef- of werkomgeving uitstraling te geven. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Stucwerk van de Vakman! IBO Stukadoren is in 2004 opgericht als Stukadorenbedrijf in de bouwbranche. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor een Stukadorenbedrijf, werd het tijd om een eigen bouwbedrijfbedrijf op te richten. In de afgelopen jaren zijn vele projecten van kleine en grote opdrachtgevers gerealiseerd in de woning- en utiliteitsbouw. Door kwaliteit, vakmanschap en snelheid hoog in het vaandel te houden zijn de opdrachtgevers tevreden met het eindresultaat. Waardoor het Stukadorenbedrijf heeft kunnen groeien en binnen de de regio Gelderland en omgeving een tevreden klantenkring is opgebouwd. 
 
De uitgevoerde opdrachten bestaan uit kleine werkzaamheden tot complete nieuwbouwprojecten voor erkende bouwbedrijven. De opdrachtgevers komen zowel uit de particulierensector als het bedrijfsleven. Altijd kwaliteit leveren is ons bedrijfsmotto. Vakbekwaam en professioneel personeel voert de opdrachten met zorg uit. Wij nemen alleen genoegen met eindresultaat waarbij u tevreden bent en blijft. 
 
U kunt gebruik maken van onze kennis en praktische ervaring om uw wensen te verwezenlijken. Waarbij wij u ondersteuning kunnen verlenen voor het bedenken van oplossingen voor uw bouwprojecten. 
De Stucwerk Specialist 
 
Wij kunnen de volgende stucwerk diensten aan u leveren: Behangklaar Stucwerk, Schilderklaar Stucwerk, Schuurwerk, Sierpleister, Raapwerk, Cementgebonden Stucwerk Buitengevel, Schuurwerk Stucwerk Buitengevel, Spachtelputz Buitengevel en Lijstwerk & Ornamenten. Meer informatie over de variaties van het stucwerk kunt u vinden bij onze diensten. 
De Tegelzetter Vakman 
 
Naast het stucwerk kunnen wij ook voor u tegels voor u zetten. Denk hierbij aan een mooie tegelvloer afgewerkt met tegelplinten, badkamers, toiletten en een decoratieve wand met muurstrips. 
Meer informatie of uw prijsopgaaf? 
 
Bent u zich nog aan het oriënteren en opzoek naar advies op maat voor uw bouwproject? Of wilt u ons uitnodigen om op locatie het project te bezichtigen voor een vrijblijvende prijsopgaaf? Dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina. 
 
Op de offerte pagina kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw bouwproject door het formulier in te vullen. Zo kunt u snel inzicht krijgen in de mogelijke kosten van uw bouwproject. 
 
Werkwijze 
 
Voordat IBO Stukadoren aan een opdracht begint, wordt u goed geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten en de tijdsduur van de opdracht. Met deskundig advies worden de mogelijkheden van de opdracht met u doorgenomen. Hierbij wordt u geadviseerd om uw wensen te realiseren en passende oplossingen worden u aangereikt. In samenspraak leggen wij de planning met u vast. Kortom, u weet dus altijd waar u aan toe bent. 
 
Contact stukadoor Arnhem 
 
Bezoek op locatie 
 
• U kunt gebruik maken van deskundig advies; 
• Uw wensen en de mogelijkheden worden met u doorgenomen; 
• De planning en tijdsduur van uw opdracht worden afgestemd. 
 
Offerte bouwbedrijf 
 
Offerte voor uw opdracht 
 
• Het offerte formulier via het internet ontvangt u direct per mail, deze wordt voor u vastgelegd na bezoek op locatie; 
• Heeft u ons uitgenodigd om op bezoek te komen op locatie dan ontvangt u na bezichtiging de offerte. 
 
Bouwwerkzaamheden 
 
Uitvoering van uw project 
 
• De opdracht wordt volgens afspraak, planning en tijdsduur uitgevoerd; 
• Aangezien bouwwerkzaamheden afval en viezigheid oplevert, zorgen wij ervoor dat uw bouwproject na afloop zorgvuldig wordt opgeruimd van het bouwafval. 
 
100% tevredenheid 
 
Oplevering 
 
• Voor één 100% tevreden eindresultaat wordt de uitgevoerde opdracht met u nagelopen om te bekijken of alles naar wens is uitgevoerd. 
 
NOA-afbouwgarantie 
 
NOA-afbouwgarantie 
 
• U bent verzekert van heldere afspraken, zekerheid en vakmanschap door het lidmaatschap van IBO Stukadoren bij de NOA-Branchevereniging; 
• NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling; 
• IBO Stukadoren biedt u altijd garantie voor het opgeleverde werk!