Stukadoren
Stukadoren
Fa Deco-Stuc Junior in
Werkendam
[Terug naar plaats Werkendam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VFa Deco-Stuc Junior
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Fa Deco-Stuc Junior
Voetweyde 27
4251WL Werkendam

tel: 0183-502556

Extra informatie

Onze diensten   
Raapwerk 
 
Raapwerk is de benaming voor het vlak stuken van grove ondergronden. Ondergronden als vuil metselwerk, of zeer ongelijke muren die weer als een vlakke ondergrond verder moet. 
 
Schuurwerk 
 
Bij schuurwerk krijgt men schaduw plekken op het plafond of wanden wat een fraai resultaat geeft. Bij het aanbrengen van schuurwerk op gipsplaten dient men rekening te houden dat men gaas plakt op de naden. Na het uitvlakken en afschuren van het plafond is het belangrijk deze los te snijden van de muren om schuurvorming te voorkomen. Zonodig aanbrengen van een hechtprimer. 
 
Pleisterwerk sausklaar 
 
Wat tegenwoordig als zeer fraai wordt ervaren is het saus klaar maken van de binnenmuren. Als men dit doet in combinatie met togen en of lijstwerk krijgt men een bijzonder mooi en stijlvol eindresultaat. Belangrijk is weer de analyse van de ondergrond, scheuren worden behandeld en de ondergrond word voorzien van een goede hechtprimer. Hoeknaalden worden te lood gezet, of met het kozijn mee gesteld indien deze niet geheel te lood staan. 
 
Sierpleister 
 
Sierpleister is de verzamelnaam voor verschillende soorten wandafwerking op basis van kunsthars gecombineerd met verschillende structuren,bijvoorbeeld,structuurpleister , spachtelputz, marmerplast. 
 
Lijsten en ornamenten 
 
Wij leveren en plaatsen lijsten en ornamenten van gips of kunststof in allerlei fraaie dessins, ter verfraaing van uw plafond of wanden. Ook restaureren wij bestaande lijsten en ornamenten. 
 
Spackspuitwerk 
 
Spack is een spuitpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden. Spack geeft een strakke en sterke afwerking. Deze wandafwerking is bovendien zowat de voordeligste keuze die u kunt maken voor uw woning. Hoe fijn of hoe grof de spack wordt gespoten bepaalt u zelf. De Spack word machinaal aangebracht. 
 
Buitengevelisolatie 
 
Is uw buitengevel erg slecht, dan zou u kunnen overwegen om deze te isoleren en te stucen in een door u gewenste afwerklaag zoals b.v. sierpleister of een gladde strakke afwerking. Wij werken met systemen van Stricotherm. Heeft u interesse dan informeren wij u graag hierover. 
 
Traditioneel buiten stucwerk 
 
Het stucadoren van buitengevels met cementgebonden materialen. Afwerkingsmogelijkheden blokverband, gladde wanden of sierpleisters.

Specialiteit
  • Stucwerk 
  • Pleisterwerk 
  • Raapwerk 
  • Schuurwerk 
  • Sierpleister 
  • Spuitwerk 
  • Lijsten 
  • Ornamenten 
  • Gevelrestauratie 
  • Buitengevelisolatie