Stukadoren
Stukadoren
Castellanos afbouw in
Winsum
[Terug naar plaats Winsum]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VCastellanos afbouw
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Castellanos afbouw
Johan Dijkstrasingel 29
9951 MS Winsum

tel: 0595 - 445092

Extra informatie

Ons bedrijf kent meerdere specialiteiten: afbouw, Stukadoren- en terrazzowerkzaamheden. Ook zijn wij specialist in betonelementen en -vloeren. Een ideale combinatie omdat het gehele pakket van afbouw en verfraaiing van uw huis bij ons onder één noemer valt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de complete renovatie en inrichting van uw badkamer of keuken. In samenwerking met onze electricien, loodgieter en/of meubelmaker bieden wij u hoogwaardig vakmanschap.  Ons bedrijf met showroom is gevestigd aan de Cuxhavenweg 5d te Groningen. Ons werkgebied omvat de drie noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe. 
 
Wij zijn bewust kleinschalig gebleven. Hierdoor kunnen wij klantgericht werken en kunnen wij voldoen aan uw ideeën. Door samen met u na te denken over uw wensen ten aanzien van de afwerking van uw huis, kunnen wij u optimale kwaliteit bieden. Verder zijn we door onze kleinschalige opzet flexibel gebleven en kunnen we inspelen op uw planning. Indien u wilt kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de kleuren van de afwerking binnen uw interieur . Ook is het mogelijk een ontwerp te laten maken voor de afwerking van uw huis of voor een specifiek terrazzoproduct, zoals bijvoorbeeld een schouw. Wij willen u graag van dienst zijn bij uw kleine of grote verbouwing! 
 
Wij zijn een erkend Stukadoren- en afbouwbedrijf, aangesloten bij de ESA (Erkende Stukadoors- en Afbouwbedrijven). De bedrijven aangesloten bij de ESA worden getoetst op kwaliteit, zowel op het uitvoerende vlak als op het administratieve vlak. 
Doordat wij ook aangesloten zijn bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven) hebben we uitstekende garantievoorwaarden op al onze geleverde werken. 
Bij ons werken gediplomeerde en gemotiveerde werknemers, die trots zijn op hun vak. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf; de gediplomeerde Stukadoren kunnen hun ambacht doorgeven aan hun jongere collega's. 
Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd; dit wil zeggen dat zij werken volgens vastgestelde normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.  
 
Ons bedrijf kan u van dienst zijn bij alle voorkomende afbouwwerkzaamheden. Alle binnenhuis 
timmerwerkzaamheden vallen hier onder, zoals plaatsen van kozijnen en deuren. Ook kunnen wij 
separatiewanden plaatsen en stukadoren. Verder kunnen wij uw huis ook verfraaien met tegelwerk. 
Samen met u willen we nadenken over hoe we uw huis kunnen verfraaiien. 
 
Ons bedrijf kan alle voorkomende stukwerk technieken uitvoeren. Wij zijn actief in zowel nieuwbouw, als renovatie en restauratie. Naast mechanisch Stukadorenwerk zoals Spackspuiten en Gipsspuiten is ons bedrijf gespecialiseerd in traditioneel handwerk. Hieronder kunt u bijvoorbeeld het alom bekende Schuurwerk en Sierpleister verstaan. Maar ook de moderne varianten van stukwerk zoals Venetiaans pleister, Kalkpleisters, metallic pleister, Betonlook , Leemstuk en Tadelakt mogen wij tot onze specialiteiten rekenen. 
 
Tevens kunnen wij op een deskundige wijze Cementdekvloeren aanbrengen in uw woning. 
Binnen ons Stukadoren-team hebben we vaklui die kennis hebben van restauratie. Door hun vakmanschap en met liefde voor de gebruikte materialen en technieken, kunnen zij Ornamenten en Lijsten restaureren of vervangen. Kortom, gedegen vakmanschap!