Stukadoren
Stukadoren
Van Agthoven Stukadoren in
Woerden
[Terug naar plaats Woerden]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VVan Agthoven Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Van Agthoven Stukadoren
De Dinkel 12
3448 BZ Woerden

tel: 0348 745983

Extra informatie

Strakke wanden en plafonds?  Tot in de detail afgewerkt met ornamenten en sierlijsten? 
 
Dan bent u bij Van Agthoven Stukadoren aan het juiste adres! Lennart van Agthoven is uw vakman voor prachtig afgewerkte muren en plafonds. U kunt bij ons terecht voor stukadoren, sierpleisterwerk, spackspuiten, sausen, lijstwerk en aanverwante wand- en plafondafwerkingen. 
 
Kernwaarden 
 
Eerlijkheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid en kwaliteit. Dat zijn onze kernwaarden als specialist in wand- en plafondafwerking. Als wij voor u aan de slag gaan, kunt u er zeker van zijn dat u na afloop van de klus een tevreden klant bent. 
 
Van Agthoven Stukadoren samengevat: 
 
  • jarenlange ervaring in huizen, winkels en bedrijfspanden 
  • kwalitatief hoogwaardig niveau 
  • betrouwbaar en eerlijk 
  • duidelijke afspraken, dus geen vervelende verrassingen achteraf 
 
Bij Van Agthoven Stukadoren kunt u ervan op aan dat het stucwerk van de hoogste kwaliteit is; vakkundig aangebracht en strak afgewerkt. Dat garanderen wij u graag! 
 
Wanneer het Stukadorenwerk niet perfect wordt afgeleverd mag u ons daarop afrekenen. Eventuele gebreken worden kosteloos verholpen, tenzij het gebrek geen verband houdt met het afgeleverde stucwerk. 
Zo kunnen scheuren in het stucwerk ontstaan doordat een muur bijvoorbeeld niet goed is opgemetseld, verkeerd is neergezet of om een andere reden gaat 'werken'. Ook kan het stucwerk beschadigen door lekkage of door het aanstoten van de muur tijdens een verhuizing. Dergelijke 'externe' factoren kunnen ons logischerwijs niet aangerekend worden. 
Wel staan wij uiteraard klaar om deze problemen tegen een schappelijke prijs netjes voor u op te lossen. 
 
Het lage BTW-tarief van 6% voor Stukadorenwerkzaamheden in woningen ouder dan 2 jaar blijft voorlopig gehandhaafd. 
Dit lagere tarief geldt voor huur- en koophuizen die ook daadwerkelijk als woning gebruikt worden. Voor gebouwen die niet als woning gebruikt worden geldt het hogere BTW-tarief (21%). 
Ouderdomsverklaring woonhuis 
 
In alle gevallen dient de opdrachtgever een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning ouder is dan 2 jaar. 
Van Agthoven Stukadoren moet de verklaring bij de administratie bewaren.