Stukadoren
Stukadoren
DERHAAG B.V. Stukadoren in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VDERHAAG B.V. Stukadoren
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
DERHAAG B.V. Stukadoren
van Kanstraat 7A
5652 GA Eindhoven

tel: 040 2522071

Extra informatie

DERHAAG B.V. Stukadoren is een dynamisch onderneming met 45 jaar ervaring.  We leggen ons toe op onderhoud, renovatie, afbouw en isolatie. 
We werken zowel regionaal als landelijk en zijn gevestigd in Eindhoven. 
 
Wie zijn wij 
 
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. 
Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. 
 
Met ruim 50 eigen mensen en een vaste betrouwbare kring onderaannemers en ZZPs is onze kracht flexibiliteit, korte communicatielijnen en snelle besluitvorming.  
Bovendien zijn onze ervaren medewerkers VCA gecertificeerd en gehouden aan een interne gedragcode waardoor de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is. 
Regelmatig volgen onze vaklieden bijscholingen om steeds op de hoogte van meest actuele ontwikkelingen te zijn. 
DERHAAG B.V. Stukadoren is aangesloten bij de Nederlandse Onderaannemervereniging van Afbouwbedrijven NOA. 
 
Historie 
 
Onstaan in 1967 als een eenmanszaak onder leiding van Willy Derhaag is het bedrijf snel gegroeid. 2 jaar na de oprichting wordt de eenmanszaak omgezet in een BV. De onderneming verhuisde in 1977 naar de huidige vestiging, van Kanstraat te Eindhoven, en staat in derde generatie onder leiding van Nico en Wil Derhaag. Derhaag Stucadoors is vandaag een van de grootste bedrijven in de mutatie- en klachtenonderhoud in de regio.