Stukadoren
Stukadoren
Stucado Stucadoors in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
VStucado Stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacy
Stucado Stucadoors
Zandschuit 95
5658 AB Eindhoven

tel: 06 21526745

Extra informatie

Wie is stucado?   
Stucado Stucadoors is een stucadoorsbedrijf met jarenlange ervaring in allerhande stucwerk. Een stucadoors uit Eindhoven met veel kennis en waar we service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Eigenaar is Dennis Willems, een stucadoor met meer dan 10 jaar ervaring. Door samen te werken met een aantal zeer ervaren stucadoors biedt Stucado Stucadoors u het beste in kwaliteit en service. Niets is voor ons te gek en door een grote diversiteit te hanteren in afwerking mogelijkheden kunnen we elke uitdaging aan. 
 
Stucado Stucadoorsor werkzaamheden 
 
Wij kunnen voor u ondere andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: sierpleisters, glad pleisterwerk, italiaans pleisterwerk, tadelakt, frescolori, spachtelpleister, spuitpleister. Uiteraard kunt u contact opnemen met ons voor een vrijblijvend advies. 
 
Stucado Stucadoors de kracht in stucwerk! 
 
 
Werkzaamheden 
 
Wij kunnen voor u ondere andere de volgende werkzaamheden uitvoeren: sierpleisters, glad pleisterwerk, italiaans pleisterwerk, tadelakt, frescolori, spachtelpleister, spuitpleister. Bent u op zoek naar iets bijzonders neem dan vrijblijvend contact op, wij kunnen u adviseren over diverse oplossingen. Als stukadoor hebben wij jarenlange ervaring in allerhande stukwerk. 
 
Stucado Stucadoors de kracht in stucwerk!