Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Holwerd
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Friesland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoren in Holwerd

Stucadoorsbedrijf Boltjes
Fonteinstrjitte 8
9151JW Holwerd

Stukadoren in buurt van Holwerd

Andre de Zee afbouw
Noorderbolwerk 12
9101 JS Dokkum

Extra informatie:
Ik ben een afbouwbedrijf met 25 jaar ervaring op het gebied van wand-en plafondafwerking. Ik ben gespecialiseerd in wandstyling, dat is een bijzondere maar zeer stijlvolle manier van wandafwerking. daardoor is het normaal dat kwaliteit geen toeval is. Tevens ben ik ISO gesertificeerd en aangesloten bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging .......
Gebroeders Van der Kooi Stukadoren
Bevrijdingslaan 1/B
9102DC Dokkum

Extra informatie:
........st ervaren mensen op dit gebied. En natuurlijk op Stukadorengebied bent u bij ons op het juiste adres en door de nauwe samenwerking komen wij met de meest scherpe offertes. ........ze specialiteit is het aanbrengen van spackspuitwerk en het stukadoren. Ook voor diverse soorten sierpleister bent u op het juiste adres. Wij werken voor bedrijven alsmede v........
Stukadorenbedrijf A A Visser
Hellingpad 4
9112HD Birdaard


Plaatsen in omgeving van Holwerd

Birdaard (1 stukadoor)
Dokkum (2 stukadoren)Bent u een stukadoor uit Holwerd of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Holwerd staat momenteel 1 stukadoor vermeld.