Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Nijverdal
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Overijssel]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoren in Nijverdal

van Olphen Stukadoren
van Limburg Stirumstraat 54
7443 CJ Nijverdal

Extra informatie:
........ Olphen, in meer dan 20 jaar heb opgebouwd in het Stukadorenvak. Ik heb alle officiële Stukadorenopleidingen met goed gevolg doorlopen, waarvan het meest recent de opleiding tot restauratiestukadoor in juni 2006. Om u een idee te geven van de mogelijkheden van mijn Stukadorenwerkzaamheden, vindt u hier een aantal werken die ik inmiddels.......
Paul Kamp Stukadoren
Handelsweg 20
7442 CM Nijverdal

Extra informatie:
Ons bedrijf gevestigd in Nijverdal is sinds 1 april 1999 en zeer actief in Vooral het oosten van het land. Onze klanten zowel zakelijk als particulier kunnen al 9 jaar rekenen op deskundig Advies en uitvoering van onze werkzaamheden, mede dankzij ondersteuning van Onze leveranciers en fabrikanten waar wij zeer goed contact mee .......
Stucco Stukadoren
Handelsweg 11/07
7442CM Nijverdal

Extra informatie:
Stucco Stukadoren in Nijverdal verzorgt met name sierpleisters, gipsspuitwerk, spackspuitwerk, schuurwerk, glad pleisterwerk, lijstwerk en ornamenten. Bij huizen ouder dan 2 jaar kunnen wij stucadoorswerk leveren met 6 % BTW!

Stukadoren in buurt van Nijverdal

Bouwhuis Stukadoren
Laarveldsweg 7
7481VR Haaksbergen

Extra informatie:
Wij verzorgen het totale pakket aan stucadoorswerkzaamheden in zowel nieuwbouw , renovatie en kleine verbouwingen. U kunt met mij een afspraak maken over de uit te voeren werkzaamheden en meteen een offerte krijgen zodat u precies weet wat u kwijt bent en geen gezeur achteraf heeft. Voor aannemers zijn we bezig maar vooral ook voor .......
Rijssen Stukadoren
Kalanderstraat 19
7461JL Rijssen

Extra informatie:
Welkom bij Rijssen Stukadoren, bij ons kunt u terecht voor een complete afbouw verzorging. Wij kunnen u onder andere voorzien van sierpleisters, stucwerk en andere wandafwerking! Neem een kijkje op de werkzaamheden pagina voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we dit uiteraard graag! We kunnen u voorzien van een passend voorstel voor al uw afbouw wensen.
Ravenshorst Afbouw
Ommerweg 6
7447RE Hellendoorn
J A vd Berg Stukadoren- en Afwerkingsbedrijf
De Marsjes 15
7447BX Hellendoorn
De Bouwmeester
Reilinksweg 47
7451CP Holten
Ooink Stukadoren
van Speijkstraat 29
7482BM Haaksbergen
Westerbeek Stukadoren
Wouwermanstraat 8
7412TK Deventer


Plaatsen in omgeving van Nijverdal

Hellendoorn (2 stukadoren)
Holten (2 stukadoren)
Rijssen (5 stukadoren)Bent u een stukadoor uit Nijverdal of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Nijverdal staan momenteel 3 stukadoren vermeld.