Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Taarlo
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Drenthe]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoren in Taarlo

Faber Stucwerken
Jagerstraat 15
9485TD Taarlo

Stukadoren in buurt van Taarlo

Prostuc BV Afbouwbedrijf
Zendmastweg 15
9405CD Assen

Extra informatie:
Prostuc BV Afbouwbedrijf is in ca. 30 jaar uitgegroeid tot een afbouw bedrijf met gemiddeld 60 medewerkers. De organisatie van Prostuc BV Afbouwbedrijf is sterk beïnvloed door ISO 9002 (in 1993) waarmee wij onze stijl van werken grotendeels hebben ontwikkeld. De tegenwoordige eisen op het gebied van kwaliteit, planning, Arbo, veiligheid en .......
Been Stucadoors
Mastmakerstraat 6-A
9403VH Assen

Extra informatie:
Welkom bij Been Stucadoors. Uw stukadoor op het gebied van stucwerk, gevelstucwerk, spackwerk, schilderwerk, lijstwerk, ornamenten, restauratie en spuitwerk op vloeren, wanden, plavonds en buitengevels bij nieuwbouw en verbouwing, zowel voor bedrijfsleven als particulier. We zijn gevestigd in Assen en het totale werkgebied bestrijkt Drenthe, Groningen, Friesland en Kop van Overijssel.
H Vos Stucadoors
Voorste Kampen 12
9481JH Vries
Stukadorenbedrijf Veldman
Van der scheerstraat 23
9406 JK Assen
Gerwin Alting Stukadoren
Gazellenlaan 25
9408CK Assen

Extra informatie:
........ Verder is Gerwin zelfs bevoegd om op de Stukadorenschool les te geven als onderwijsassistent. Na jarenlang bij een aantal Stukadorenbedrijven ervaring te hebben opgedaan, is Gerwin in 2004 gestart met zijn eigen bedrijf. Hij werkt voornamelijk voor particulieren. Bij Stukadoorsbedrijf Gerwin Alting staat kwaliteit hoog in het vaandel........
Stukadoren Giedo Prins
Pottenbakkerstraat 38/E
9403VX Assen

Extra informatie:
Stukadoren Giedo Prins is in 1998 opgericht door Giedo Prins. Het is een klein bedrijf dat stucadoorswerkzaamheden verricht op het gebied van restauratie, renovatie en nieuwbouw. Stukadoren Giedo Prins is vooral werkzaam voor particuliere opdrachtgevers.


Plaatsen in omgeving van Taarlo

Assen (16 stukadoren)
Gieten (1 stukadoor)
Vries (1 stukadoor)Bent u een stukadoor uit Taarlo of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Taarlo staat momenteel 1 stukadoor vermeld.