Stukadoren
Stukadoren
Stukadoren in
Wommels
Selecteer een stukadoor
[Terug naar provincie Friesland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van stukadoren in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de stukadoren. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen stucadoors
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving
Uitvoerdatum
 

privacyOverzicht stukadoren in Wommels

SerBau Stukadoren
De Iisbaan 4
8731DW Wommels

Stukadoren in buurt van Wommels

Flapper Stukadoren
Dwarsnoard 51
8711AR Workum

Extra informatie:
Wij zijn een Stukadorenbedrijf dat werkzaam is in de bouw als onderaannemer. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij werkzaam in nieuwbouwprojecten, renovatie en ook particulier werk. Wij verzorgen onder andere strakke plafond- en wandafwerking, maar ook voor geschuurde plafonds en sierpleisters kunt u bij ons terecht.
Rosenau Stuc Stukadoren
Kleine Dijlakker 32
8701HX Bolsward
Geerts Afwerkingsbedrijf
Schoolstraat 13
8711BD Workum
Veenstra Stukadoren- en Afwerkingsbedrijf B
Roordastrjitte 17
8771RX Nijland
Nooitgedagt stucwerk
Schoolstraat 20
8603 XL Sneek

Extra informatie:
Stucwerk kan op verschillende manieren worden aangebracht op plafond en wand voor binnen en buiten. Het opbrengen van het materiaal wordt verwerkt met de spaan, gipsspuit of spackspuit. Elk soort stucwerk heeft zijn eigen uitstraling. Laag BTW-tarief voor stucwerk Het 6% BTW-tarief voor het verbouwen, isoleren, schilderen, stukadoren en .......
ReeBo Stukadoren
Koeriersterswei 17
8603EP Sneek

Extra informatie:
........ Stukadoren is een erkend Stukadoren- en spackspuitbedrijf, gespecialiseerd in de afwerking van wanden en plafonds. Eén van onze specialiteiten is het afwerken van wanden en plafonds in kleur en structuur. Het volledig verzorgen van de aanleg van vloeren is een andere specialiteit. Hierdoor kunnen wij projecten desgewenst.......


Plaatsen in omgeving van Wommels

Bolsward (1 stukadoor)
Nijland (1 stukadoor)
Oosthem (2 stukadoren)
Sneek (3 stukadoren)
Workum (2 stukadoren)Bent u een stukadoor uit Wommels of elders en wilt u stuc activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Wommels staat momenteel 1 stukadoor vermeld.